Főoldal Filmek Mégis kirúgták Amber Heardöt az Aquaman 2.-ből, s Emilia Clarke váltja Mera szerepében?
Filmek

Mégis kirúgták Amber Heardöt az Aquaman 2.-ből, s Emilia Clarke váltja Mera szerepében?

A rajongók egyik kedvenc jelöltje válthatja.

630
Aquaman Mera
Forrás: Warner Bros.

A legújabb pletykák szerint Emilia Clarke válthatja majd Amber Heardöt az Aquaman franchise második részében. Az egész onnan indult, hogy a színésznő és volt férje, Johnny Depp 2016-ban elváltak. A pár az évek alatt többször is címlapon szerepelt a családon belüli bántalmazás vádjával, és néhány éve jogi csatározásba is fogtak, s ennek lett most egyik áldozata Depp. Depp beperelte az egyik angol bulvárlapot is, amiért a színész állítása szerint valótlanságot állítottak róla. Az eredmény az lett, hogy Depp pert vesztett a The Sun ellen, a Warner Bros. pedig kirúgta a Legendás állatok franchiseból.

Miután Depp elvesztette Grindelwald szerepét a stúdiónál, kisebb felháborodást és ellenszenvet váltott ki a rajongóknál, hogy Heard megtarthatja a szerepét. Ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, melyben követelik, hogy Depp után Heard szerepét is elvegye a stúdió. Több mint egymillióan írták alá azt a petíciót, melyben arra kérték a stúdiót, hogy James Wan rendező gondolja át Mera szerepét. Bár Heard tavaly még az Entertainment Weekly lapnak cáfolta a pletykákat, hogy a stúdió elvette tőle Atlantisz királynőjének szerepét, a legújabb értesülések szerint mégis személyi változás történt az Aquaman 2. szereplőgárdájában.

A közösségi médiában a fizetett pletykák és fizetett kampányok nem diktálják [a casting döntéseket], mert nincs valóságalapjuk. Nagyon izgatott vagyok a rajongói szeretetet és a rajongók elismerése mértéke iránt, amit az Aquaman után kaptam, illetve hogy ez olyan sok izgalmat generált Aquaman és Mera között, és ez azt jelenti, hogy visszatérünk.  Nagyon izgatott vagyok a film miatt.

Amber Heard

Heard nyilatkozta óta azonban eltelt lassan fél év, s úgy tűnik, hogy sok minden változott azóta. A Forbes beszámolója alapján Heardöt kirúgták. A lap írásában elsőként emelte ki, hogy Emilia Clarke 4,4 millió dollárét eladta a los angeles-i Venice városnegyedben található luxusvilláját, majd megemlíti, hogy Clarke már alá is írt Mera szerepére. Keith Flamer újságíró bevallása szerint ezt maga a színésznő újságolta el számára. Természetesen a hír óta felrobbant a közösségi média, ám se Clarke, se a stúdió nem kommentálta egyelőre az esetet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.