x
Close


Közelgő események

Filmek

Amber Heard nem megy sehova, marad Mera szerepében az Aquaman 2. részben

Lassan kezdetét veszi az Aquaman 2. forgatás.

Amber Heard nem megy sehova, marad Mera szerepében az Aquaman 2. részben
  • PublishedApril 19, 2021

Az Aquaman 2. rész forgatása hivatalosan csak hónapok múlva veszi kezdetét, amire Amber Heard is utalt hétvégén a közösségi oldalán. Instagramon osztott meg egy képet, amin Iain M. Banks Hidrogén szonáta című könyvét olvasta, ám ahogy a bejegyzésben fogalmazott, Aquaman kitépte a könyv utolsó lapjait. Ezzel együtt tiszta vizet öntött a pohárba, mert úgy tűnik, nem fogják leváltani Mera szerepében.

Akár tetszik, akár nem, Amber Heard marad a folytatásra, és ő fogja a főhős kedvesét játszani majd az újabb kalandban. Bár ennek sok rajongó nem fog örülni, akik az utóbbi hónapokban még petíciót is indítottak, hogy Johnny Depp kirúgását követően a Warner Bros. távolítsa el a sztár volt feleségét a produkcióból. Egy neves külföldi lap munkatársa még arról is pletykált, hogy Emiliy Clarke lehet a befutó Mera szerepére, ha a stúdió kiteszi Heard szűrét. Azonban ez nem történt meg, sőt, Heard többször is cáfolta ezeket a híreszteléseket, hogy bármi ilyenről szó lenne.

Hivatalosan még nem vette kezdetét a forgatás, azonban a bejegyzésből jól látható, hogy bármelyik pillanatban bekapcsolhatják a kamerákat. Heard a posztban azt is megjegyezte, hogy azért választotta ezt a könyvet, mert Momoa előszeretettel olvasta a 2018-as Aquaman sajtóútja során.

Heard még tavaly ősszel erősítette meg, hogy aláírta a szerződést, amiben visszatér Meraként a folytatásra, amin sok rajongó felháborodott, miután kiderült, hogy hazudott volt férje, Johnny Depp ellen folytatott jogi ügy bizonyos aspektusáról – és arról, hogy jótékonysági célra adományozta a kártérítést. Ezért sokan úgy gondolják, hogy részben felelősségre kellene vonni ezért a színésznőt, hiszen nagyban szerepet játszott Johnny Depp kirúgásában a Legendás állatok franchiseból.

Múlt héten kiderült, hogy a Trónok harcából ismerős Pilou Asbaek a tárgyalások végső szakaszába értek, ám szerepe egyelőre nem ismert a filmben még. Eközben Patrick Wilson és Yahya Abdul-Mateen II már biztosan visszatérnek korábbi szerepükben, előbbit Orm királyként, utóbbit pedig Fekete Manta szerepében látjuk. Ugyancsak titoktartás övezi a sztorit, de egyesek szerint Manta lehet ezúttal a főellenség majd, és sokan abban is reménykednek, hogy az Ároklakók nagyobb szerepet kapnak ebben a történetben, miután spin-offot elkaszálta a stúdió.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.