Főoldal Filmek Úgy tűnik, hogy tévesek voltak Amber Heard kirúgásáról szóló hírek, még mindig övé Mera szerepe az Aquaman 2.-ben
Filmek

Úgy tűnik, hogy tévesek voltak Amber Heard kirúgásáról szóló hírek, még mindig övé Mera szerepe az Aquaman 2.-ben

Mégsem távozik Amber Heard.

485
Mera Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Még február közepén kapott szárnyra az a hír, miszerint az Aquaman franchise-ban Merát alakító Ambert Heardöt kirúgta a Warner Bros, s helyét Emilia Clarke veszi át, és mindezt a Forbes beszámolójára alapoztuk. A lap írásában arról számolt be, hogy Emilia Clarke 4,4 millió dollárért eladta a los angeles-i Venice városnegyedben található luxusvilláját, majd megemlíti, hogy Clarke már alá is írt Mera szerepére. Mindezt maga a színésznő szavaira hivatkozva állította Keith Flamer újságíró.

Amber Heard elbocsátásáról és leváltásáról azután kezdtek el pletykálni, miután a színésznő jogi perpatvarba keveredett volt férjével, Johnny Depp-pel. Az egész onnan indult, hogy a színésznő és volt férje, Johnny Depp 2016-ban elváltak. A pár az évek alatt többször is címlapon szerepelt a családon belüli bántalmazás vádjával, és néhány éve jogi csatározásba is fogtak, s ennek lett most egyik áldozata Depp. Depp beperelte az egyik angol bulvárlapot is, amiért a színész állítása szerint valótlanságot állítottak róla. Az eredmény az lett, hogy Depp pert vesztett a The Sun ellen, a Warner Bros. pedig kirúgta a Legendás állatok franchiseból.

Heard a távozásáról szóló pletykákat még tavaly az Entertainment Weekly lapnak cáfolta, hogy a stúdió elvette tőle Atlantisz királynőjének szerepét. A rajongók mit sem törődtek ezzel, aláírásgyűjtésbe kezdtek, melyben követelik, hogy Depp után Heard szerepét is elvegye a stúdió. Több mint egymillióan írták alá azt a petíciót, melyben arra kérték a stúdiót, hogy James Wan rendező gondolja át Mera szerepét. És úgy tűnik, hogy máig nem sikerült célt érniük a petícióval.

A The Hollywod Reporter értesülése szerint egyelőre nem beszélhetünk leváltásról. Ryan Parker cáfolta a korábbi állításokat, hogy kirúgták volna a színésznőt, s Clarke vette volna át Mera szerepét a folytatásban.

A dolgok azt mutatják, hogy a Warner kitart a színésznő mellett, és nem tervezik másnak adni a szerepet, persze ez bármelyik pillanatban változhat. A tervek szerint idén kezdik a forgatást, a bemutatóra pedig 2022. december 16-áig várnunk kell.

Aquaman Mera
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.