The Trench

A Warner Bros. törölte a The Trench és a New Gods spin-off filmeket

Más utat választ a Warner Bros. stúdió.

Bár a stúdió ezt a két projektet elkaszálta, a jövőben még elkészülhetnek ettől függetlenül, legalábbis erre lehet gondolni abból a kommünikéből, amit kiadtak éjjel. Alig néhány héttel korábban mutatták be a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatot, a Warner Bros. tisztogatásba kezdett. Ava DuVernay és James Wan két várt projektjét is leállította a stúdió.

A stúdió közleményében úgy fogalmazott, hogy a DC Moziverzum egyes részeivel, köztük a New Gods és a The Trench fejlesztésével leállnak. Megköszönték az eddigi idejüket és közreműködésüket Ava DuVernay, Tom King, James Wan és Peter Safran résztvevőknek. Ugyanakkor teljesen nem tettek le arról, hogy a jövőben folytassák ezt a munkát más alkotásokkal. Nem derült ki, hogy milyen projektekre utalt itt a stúdió, ám azt leszögezte, hogy nem tartják elképzelhetetlennek, hogy a jövőben egyszer elővegyék ezeket a filmeket. Érdekes megfigyelni, hogy a stúdió közleményében úgy fejezte ki magát, hogy a jövőben visszavárják a projekt készítőit, szóval az esély továbbra is megvan, hogy valaha elkészülnek ezek a spin-offok.

A New Gods című alkotás Darkseid-et mutatta volna be, a DC képregények egyik legfélelmetesebb gonosztevőjét. A karaktert éppen csak megismertünk a SnyderCutból március közepén. Darkseid bemutatásán DuVernay a képregények írójával, King-gel dolgozott közösen. A rendező közösségi oldalán reagált egy őszinte bejegyzésben a hírre.

Megköszönte a munkát Tom-nak, akivel közösen dolgoztak a film forgatókönyvén. Ugyanakkor csalódott, amiért ennek a történetnek így kellett végződnie. A Fourth World képregényekben történő elmélyülés egy életre szóló kaland volt, amit nem lehet elvenni.

Sajnos a The Trench is elbukott. A projektet még 2019-ben jelentették be, az Ároklakókat hivatott bemutatni. A projekt főként azért keltette fel sokak érdeklődését, hiszen egy horrorfilmben mutatták volna be az óceán mélyén élő szörnyeket. A projekten James Wan rendező és Peter Safran dolgozott. A pontos okát nem tudni, hogy mi áll a döntés mögött, de valószínűleg ütemezési gond miatt kellett lemondani a filmről. Wan neve továbbra is kötődik a DC Moziverzumhoz, aki jelenleg is dolgozik az Aquaman 2. részén.

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Befutott a The Suicide Squad alternatív új előzetese tele eddig nem látott jelenettel

Next Article

Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!