Főoldal Filmek A Warner Bros. törölte a The Trench és a New Gods spin-off filmeket
Filmek

A Warner Bros. törölte a The Trench és a New Gods spin-off filmeket

Más utat választ a Warner Bros. stúdió.

190
The Trench

Bár a stúdió ezt a két projektet elkaszálta, a jövőben még elkészülhetnek ettől függetlenül, legalábbis erre lehet gondolni abból a kommünikéből, amit kiadtak éjjel. Alig néhány héttel korábban mutatták be a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatot, a Warner Bros. tisztogatásba kezdett. Ava DuVernay és James Wan két várt projektjét is leállította a stúdió.

A stúdió közleményében úgy fogalmazott, hogy a DC Moziverzum egyes részeivel, köztük a New Gods és a The Trench fejlesztésével leállnak. Megköszönték az eddigi idejüket és közreműködésüket Ava DuVernay, Tom King, James Wan és Peter Safran résztvevőknek. Ugyanakkor teljesen nem tettek le arról, hogy a jövőben folytassák ezt a munkát más alkotásokkal. Nem derült ki, hogy milyen projektekre utalt itt a stúdió, ám azt leszögezte, hogy nem tartják elképzelhetetlennek, hogy a jövőben egyszer elővegyék ezeket a filmeket. Érdekes megfigyelni, hogy a stúdió közleményében úgy fejezte ki magát, hogy a jövőben visszavárják a projekt készítőit, szóval az esély továbbra is megvan, hogy valaha elkészülnek ezek a spin-offok.

A New Gods című alkotás Darkseid-et mutatta volna be, a DC képregények egyik legfélelmetesebb gonosztevőjét. A karaktert éppen csak megismertünk a SnyderCutból március közepén. Darkseid bemutatásán DuVernay a képregények írójával, King-gel dolgozott közösen. A rendező közösségi oldalán reagált egy őszinte bejegyzésben a hírre.

Megköszönte a munkát Tom-nak, akivel közösen dolgoztak a film forgatókönyvén. Ugyanakkor csalódott, amiért ennek a történetnek így kellett végződnie. A Fourth World képregényekben történő elmélyülés egy életre szóló kaland volt, amit nem lehet elvenni.

Sajnos a The Trench is elbukott. A projektet még 2019-ben jelentették be, az Ároklakókat hivatott bemutatni. A projekt főként azért keltette fel sokak érdeklődését, hiszen egy horrorfilmben mutatták volna be az óceán mélyén élő szörnyeket. A projekten James Wan rendező és Peter Safran dolgozott. A pontos okát nem tudni, hogy mi áll a döntés mögött, de valószínűleg ütemezési gond miatt kellett lemondani a filmről. Wan neve továbbra is kötődik a DC Moziverzumhoz, aki jelenleg is dolgozik az Aquaman 2. részén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A galaxis őrzői vol. 3.
BREAKINGFilmek

A galaxis őrzői kedvenc színésze játssza Maxwell Lordot James Gunn DC Univerzumában

Maxwell Lordot legutóbb Pedro Pascal játszotta a Wonder Woman 1984-ben.

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.