Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner Bros. stúdió egy horror Aquaman spin-offon dolgozik

A Warner Bros. már bejelentette az Aquaman második részét, azonban James Wan rendezővel egy Trench spin-offon is dolgoznak.

A Warner Bros. már bejelentette az Aquaman második részét, azonban James Wan rendezővel egy Trench spin-offon is dolgoznak.

A DC Moziverzum legsikeresebb darabja lett az Aquaman, ami nem csak számban, de kritikákban is a legtöbb pontszámot tudta magáénak, így korántsem meglepő, hogy a Warner Bros. és a DC zöld lámpát szavazott a folytatás előtt. Az viszont annál meglepőbb, hogy a folytatás helyett egy horror spin-offon dolgozik, középpontjában a halálos Trench-ekkel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Trench királyságra és rémségekre épülő Aquaman nélküli horror spin-off sztoriját Noah Gardner és Aidan Fitzgerald újoncok írják, akik korábban J.J. Abrams nevéhez köthető Bad Robot produkciós cégnél is megfordultak, s olyan alkotásokban vettek részt, mint a Super 8 és a Mission: Impossible – Fantom protokoll.

További részleteket nem tudtunk meg a készülő projektről, azonban a THR azt megerősítette, hogy a film kizárólag a Trenchekről fog szólni, az Ároklakókról, akikkel James Wan Aquaman-filmjében is találkoztunk, de magával a helyszínnel nem foglalkozott a film. Így most ezek a ragadozó teremtmények önálló részben kerülhetnek bemutatásra, ami egészen biztos, hogy Aquaman nélkül fog elkészülni, bár úgy tűnik, hogy Wan produceri feladatokat ellát még.

Ezek mellett a cikkből az is kiderült, hogy a stúdió még nem egyeztetett James Wan rendezővel és Jason Momoával az Aquaman-folytatásáról, hiszen mindhárom félnek egy kis időre van szükséges a nagy felhajtás után, szeretnék kipihenni a fárasztó kampányt, ami megelőzte az Aquaman bemutatóját.

Még több a témában...

Patty Jenkins rendező elárulta, hogy lesz-e romantikus kapcsolat a Wonder Woman 1984-ben Diana és Barbara között

Kévés Bence Mihály

A Batmobile legapróbb részleteit is jól szemügyre vehetjük a The Batman-filmhez készült modellterven

Kévés Bence Mihály

David Ayer szerint a Deadpool miatt csináltak vígjátékot az Öngyilkos osztagból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat