x
BREAKING Sorozatok

A The Batman után Colin Farrell Pingvinje spinoff-sorozatot kap az HBO Maxen

Arról beszélnek, hogy ez egy „Sebhelyesarcú” sorozat lesz.

A The Batman után Colin Farrell Pingvinje spinoff-sorozatot kap az HBO Maxen
  • Publishedszeptember 14, 2021

Az HBO Max lehet a DC Moziverzum új játszótere. Több DC Comics projekten is dolgoznak a streamingszolgáltónál, januárban érkezni fog a The Suicide Squad spinoff-sorozata a Peacemaker című folytatás John Cena karakteréhez, már bejelentettek egy előzménysorozatot a The Batman-filmhez, de úgy tűnik, hogy a film egyik gonosztevője önálló sorozatban tér vissza. A legfrissebb hírek szerint Colin Farrell a néhány percnyi szereplést követően egy egész sorozatot kap az HBO Maxen.

Matt Reeves filmje csak jövőre jön ki, de várhatóan október közepén még többet megtudunk a várva várt filmről az új előzetes mellett. Még 2020 elején bejelentettek egy sorozatot Gotham rendőreiről, ami a film cselekménye előtt játszódik. A sorozaton jelenleg a filmet is jegyző Matt Reeves dolgozik Joe Barton showrunnerrel, aki Terrence Winter vezető író helyét tölti be.

Számos jelentés adta hírül, hogy a Warner Bros. egy másik spinoff-sorozatot is berendelt főszerepében a Colin Farrell által megformált Pingvinnel. A Deadline a Sebeshelyesarcú-sorozataként írta le a fejlesztés alatt álló sorozatot. A lap információi szerint a sorozatban a hírhedt Batman-gonosztevő felemelkedéséről szól majd. A Variety értesülései szerint Colin Farrellt megkeresték a szereppel, hogy lenne kedve visszatérni Pingvin szerepében, de a The Hollywood Reporter információja szerint még nem egyeztek meg. A forgatókönyvön Lauren LeFranc dolgozik, Matt Reeves és Dylan Clark a sorozat vezetői producerei. A fejlesztési munkába besegít a 6th & Idaho és a Dylan Clark Productions.

A The Batman a Sötét lovag második évére összpontosít majd, azaz azt látjuk, hogy Batman még nagyon gyerekcipőben jár, még most próbálja felfedezni képességei határait, és inkább a bűntények felderítésére fókuszál majd, szemben az nyers erővel és az okos eszközökkel. Ezt korábban már megerősítették, hogy az új film nem egy eredettörténet lesz, tehát itt már Batmanként ismerjük meg Gotham megmentőjét.

A sötét lovag főszerepét Robert Pattinson kapta, akit sokan az Alkonyatból a vámpírral azonosítanak, de mások mellett a Golden Globe-nyertes Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, a Macskanő Zoë Kravitz lett, a film egyik gonosztevőjét Paul Dano kelti életre, aki Rébusz szerepét kapta, Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell Pingvinkéntmutatkozik be, az újonnan csatlakozó John Turturro pedig Carmine Falcone karakter szerepében lesz látható.

A The Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra csak a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.