The Batman

Joe Barton kapta az HBO Max The Batman spin-off sorozat showrunner szerepét

Joe Barton Gotham City felé vette az irányt.

Terence Wintert azzal bízták meg tavaly júniusban, hogy írjon és kreáljon egy előzménysorozatot a Matt Reeves Batman univerzumához, amely Gotham város rendőreire fókuszál és egy évvel a The Batman-trilógia első része előtt játszódik. Majd novemberben váratlanul bejelentették, hogy a showrunner lelépett kreatív különbségre hivatkozva.

Külföldi lapértesülések szerint a spin-off sorozat időközben megtalálta új showrunnerét, Joe Barton személyében. A Deadline elmondása szerint Joe Barton lépett Terence Winter helyére, s írt alá az egyelőre cím nélküli HBO Max sorozatra, amiről mindössze annyit tudunk, hogy a Denevérember világában játszódni. Bartont a Giri/Haji (Kötelesség/Szégyen) széria tette ismertté, amit a Netflixnek és a BBC-nek készített.

A Warner Bros. Television és a The Batman producere, Dylan Clark már biztosan a készítőgárda tagjai között van. A projekt munkacíme a Gotham Central, ami egyben utalás Ed Brubaker és Greg Rucka azonos című, nagysikerű képregénysorozatára is.

A The Batman forgatókönyve egyelőre gondosan őrzött titok, azt viszont már tudjuk, hogy a film az ifjú Bruce Wayne (Robert Pattinson) második, Sötét Lovagként betöltött szolgálati évét fogja figyelemmel kísérni. A képernyőn Gotham védelmezőjének inkább detektív képességeit láthatjuk majd, úgy, ahogyan a karaktert korábbi verzióiban még nem volt szerencsénk látni. A filmet jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, és angol bulvárlapok beszámolói szerint Pattinson és Matt Reeves rendező között kisebb affér kerekedett ki a kemény munka miatt.

A The Batman mozis debütálása jelenleg 2022. március 4-ére várható.

Total
2
Shares
Previous Article

BRÉKING: Új Indiana Jones játék készül

Next Article

Mit tudhatunk az Indiana Jones játékról?

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!