The Batman

Joe Barton kapta az HBO Max The Batman spin-off sorozat showrunner szerepét

Joe Barton Gotham City felé vette az irányt.

Terence Wintert azzal bízták meg tavaly júniusban, hogy írjon és kreáljon egy előzménysorozatot a Matt Reeves Batman univerzumához, amely Gotham város rendőreire fókuszál és egy évvel a The Batman-trilógia első része előtt játszódik. Majd novemberben váratlanul bejelentették, hogy a showrunner lelépett kreatív különbségre hivatkozva.

Külföldi lapértesülések szerint a spin-off sorozat időközben megtalálta új showrunnerét, Joe Barton személyében. A Deadline elmondása szerint Joe Barton lépett Terence Winter helyére, s írt alá az egyelőre cím nélküli HBO Max sorozatra, amiről mindössze annyit tudunk, hogy a Denevérember világában játszódni. Bartont a Giri/Haji (Kötelesség/Szégyen) széria tette ismertté, amit a Netflixnek és a BBC-nek készített.

A Warner Bros. Television és a The Batman producere, Dylan Clark már biztosan a készítőgárda tagjai között van. A projekt munkacíme a Gotham Central, ami egyben utalás Ed Brubaker és Greg Rucka azonos című, nagysikerű képregénysorozatára is.

A The Batman forgatókönyve egyelőre gondosan őrzött titok, azt viszont már tudjuk, hogy a film az ifjú Bruce Wayne (Robert Pattinson) második, Sötét Lovagként betöltött szolgálati évét fogja figyelemmel kísérni. A képernyőn Gotham védelmezőjének inkább detektív képességeit láthatjuk majd, úgy, ahogyan a karaktert korábbi verzióiban még nem volt szerencsénk látni. A filmet jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, és angol bulvárlapok beszámolói szerint Pattinson és Matt Reeves rendező között kisebb affér kerekedett ki a kemény munka miatt.

A The Batman mozis debütálása jelenleg 2022. március 4-ére várható.

Total
7
Shares
Previous Article

BRÉKING: Új Indiana Jones játék készül

Next Article

Mit tudhatunk az Indiana Jones játékról?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!