The Batman

A hírek szerint olyan kimerítő a The Batman forgatása Robert Pattinson számára, hogy feszültséghez vezetett a rendezővel

Matt Reeves egy maximalista.

Egy friss beszámoló szerint a The Batman forgatása Robert Pattinson számára az eddigi legkeményebb feladat, amivel karrierje alatt találkozott. Csak remélni tudjuk, hogy nem utálta meg ezt a szerepet is úgy, mint mikor Edward Cullent játszotta a nagysikerű Alkonyat könyvek feldolgozásánál.

A The Batman stábja több hátráltató tényezővel is szembe találta magát az elmúlt egy évben. Év elején a koronavírus-járvány miatt kellett leállítani a forgatást, majd szigorú protokollok mellett folytatódhatott nyáron a munka, amikor Robert Pattinson tesztje lett pozitív, így a főszereplő jeleneteinek fényképezésével két hétre le kellett állni. Most pedig az egyik angol bulvárlap szokatlan dologról számolt be.

A The Sun értesülései szerint Matt Reeves rendező vállára óriási nyomás nehezedik a stúdió részéről, ezért kisebb feszültség alakult ki a rendező és Pattinson között. A színész nem számolt azzal, hogy mennyire megterhelő lesz a munka, Reeves pedig mindent megtesz, hogy méltó film készüljön, amire szükség is van, hiszen éveken át tervezték a filmet. A lap még azt is megemlíti, hogy a rendező tökéletességre törekszik a forgatások alatt, s ez abban merül ki, hogy bizonyos jeleneteket akár 50 alkalommal is újravesznek, hogy a legjobbat hozzák ki.

A forgatás egy fárasztó folyamat volt, különösen Robert számára, mivel Matt egy perfekcionista. Ragaszkodik ahhoz, hogy jeleneteket újra és újra rögzítsék, és megragad az apró részletekben. Néha olyan ez, mint mikor nem tudja, hogy mikor kell leállni. Matt korábban már készített blockbustert, de ez egy másik szint. Batman vitathatatlanul a legnépszerűbb szuperhős, és mire a filmet bemutatják, már tíz év telt el a Sötét lovag szólófilmje óta.

Pattinson nem ok nélkül viseli ilyen nehezen a forgatások utolsó napjait, hiszen lassan egy éve dolgozik már a filmen ebben a testes jelmezben. Reeves és Pattinson még nyáron mesélt, hogy mennyire alapos tervezés előzte meg Batman új jelmezét, hogy könnyebb legyen benne a mozgás, de ettől még nagy kihívást jelent.

A The Batman bemutatóját 2022. március 4-ére halasztotta a Warner Bros.

Total
14
Shares
Previous Article

Észbontó pletykák jelentek meg az Xbox brand kapcsán

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins a Wonder Woman 3. tervéről mesélt, és még egy visszatérő karakterre is utalt

Related Posts