Jurassic World

A Jurassic World sztárjai öleléssel köszöntötték a klasszikus triót a Jurassic World: Világuralom forgatásán

Rengeteg forgatási kép.

Már több mint egy éve annak, hogy Colin Trevorrow megerősítette a pletykákat, miszerint a klasszikus Jurassic Parkból visszatér a trió, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum. Bár Goldblum már a Jurassic World: Bukott birodalomban kapott egy cameo szerepet, de a trilógia befejező részében sokkal jelentősebb szerepet kap ez a három szereplő.

A Világuralom forgatásáról több izgalmas képet is kaptunk, láttunk egy nagyon félelmetes új raptorról, és még egy hatalmas havas tájról is. Néhány korábbi képen már kiszúrhattuk a visszatérő szereplőket, most azonban egy halom forgatási képet kaptunk, amikor az új trilógia főszereplői találkoznak a régi klasszikusokkal. A galériában található képek jóval azelőtt készültek, hogy pozitív koronavírus-tesztek miatt két hétre leállították a film forgatását.

Az időjárás nem volt kegyes a stábhoz, kissé lehűlt a levegő, ahogy a képeken is látható. Owent alakító Chris Pratt átkarolja Bryce Dallas Howard karakterét, Claire-t, egy másikon pedig Laura Dern egy pokrócba bugyolálva sétál, miközben mögötte Sam Neill és Jeff Goldblum nagyon beszélgetnek valamin.

A képeket látva azért is lehetnek nagyon csalódottak a rajongók, mert nagyon durván eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját. A filmet eredetileg 2021 nyarán mutatták volna be, de csak 2022 nyarán kerül bemutatásra, pedig szó szerint űrhajósi körülmények között forgattak.

A filmet 2022. július 10-én mutatják be a mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article

Mindössze tíz PS4 játékot kell nélkülöznünk PlayStation 5-ön

Next Article
Tom Cruise

Forgatáson történt súlyos balesetek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!