Jurassic World

Két hétre leállították a Jurassic World: Világuralom forgatását miután a stáb több tagjának pozitív lett a koronavírus tesztje

Még az ág is húzza a film munkálatait.

Nem elég, hogy tegnap este már megírtuk, hogy egy teljes évvel eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, most még a forgatást is fel kellett függeszteni két hétre, hiszen a stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Nagyon nehezen akar összejönni Colin Trevorrow rendező trilógiájának befejező része, de szerencsére messze még a premier.

A Jurassic World: Bukott birodalom folytatásának forgatását még télen elkezdték, februárban indult, majd március végén leállították határozatlan időre. A hosszú pihenő után július közepén szigorú előírások mellett ismét kezdetét vette a munka, folyamatos ellenőrzés, szinte már űrhajósi körülmények között fényképezték a dinoszauruszok világuralmát. A filmet eredetileg 2021 júliusában szerették volna bemutatni, de a COVID-19 miatt a stúdió 2022 júliusára csúsztatta a blockbuster harmadik részét.

Kevesebb mint huszonnégy órával a Universal Pictures bejelentése után Colin Trevorrow rendező közösségi oldalán árulta el, hogy a várva-várt folytatás forgatását felfüggesztették, mert többen is elkapták a vírust. A rendező kihangsúlyozta, akiket korábban teszteltek, s pozitív lett a teszt eredménye, megismételték a tesztet, és már negatív lett a teszt, azonban a stáb és a színészek betartják a stúdió által hozott biztonsági protokollokat, így kötelező házi karanténba vonulnak. A bejelentés mellé még egy aranyos ki bébi dinót is kaptunk.

Ahogy a rendező, stúdió és Sam Neill is állítja, a forgatást mindaddig leállították, míg mindenki meggyógyul, s hamarosan visszatérnek. A mostani bejelentés azért is fájhat annyira a stúdiónak, mert alig három hét volt hátra a munkából, így viszont még nem tudnak pakolni, és valószínűleg novemberre tolódik. A film a második legnagyobb kasszasiker, ami jelentős késleltetéssel szembesül a forgatás újraindítása után, az első helyet Matt Reevestől a The Batman kaparintotta meg, ahol Robert Pattinson pozitív koronavírus-tesztje miatt szintén felfüggesztették a főszereplő jeleneteinek munkálatait.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai - 2. rész

Next Article

TESZT: Hades

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!