Jurassic World: Világuralom

Nagyon durván eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, de kaptunk egy teaser posztert

Egy évvel később jön el a Világuralom.

Sajnos ahogy várható volt, a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a Jurassic World: Világuralom bemutatóját is. Bár a stáb a kényszerszünet után az elsők között tértek vissza forgatni, és szinte űrhajósi körülmények között folyt a munka, de még így sem kerülhette el, hogy a Universal Pictures egy teljes évvel elnapolja a premiert.

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, a 2020-as évre lehúzhatjuk a rolót, hiszen az év hátralévő részében már nem fognak bemutatni nagy kasszasikert, bár a Warner Bros. pár napja eltolta a Dűne bemutatóját, a Wonder Woman 1984 még mindig decemberre van bejegyezve, de azon sem lepődnénk meg, ha eltolnák 2021-re. A Marvel-filmek után a DC bemutatóit is jócskán hátrasorolták a naptárban. A sok szomorú hír után itt az újabb, a 2021. július 11-ére jegyzett Jurassic World: Világuralom egy teljes évvel később, azaz csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

A hír ellenére a forgatás még mindig zökkenőmentesen zajlik az Egyesült Királyságban, és mindössze három hét maradt a forgatásból, azonban nem ez az elsődleges gondja a stúdiónak. Nyilvánvalóan inkább arról van szó, hogy az egyéves késéssel szeretnék biztosítani a nagy költségvetésű filmnél a lehető legnagyobb bevételt.

Colin Trevorrow rendezőtől a Jurassic World: Világuralomban visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, illetve a Jurassic Park eredeti triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum Dr. Elli Sattler, Dr. Alan Grand és Dr. Ian Malcolm legendás szerepében.

Jurassic World
Total
154
Shares
Previous Article
The Witcher

Ciri is új, egy sokkal vadabb külsőt kap a Vaják második évadában

Next Article
Pókember: Idegenben

A Pókember 3. fényképezése jövő héten indul, és már a munkacímét is tudjuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!