Jurassic World: Világuralom

Nagyon durván eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, de kaptunk egy teaser posztert

Egy évvel később jön el a Világuralom.

Sajnos ahogy várható volt, a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a Jurassic World: Világuralom bemutatóját is. Bár a stáb a kényszerszünet után az elsők között tértek vissza forgatni, és szinte űrhajósi körülmények között folyt a munka, de még így sem kerülhette el, hogy a Universal Pictures egy teljes évvel elnapolja a premiert.

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, a 2020-as évre lehúzhatjuk a rolót, hiszen az év hátralévő részében már nem fognak bemutatni nagy kasszasikert, bár a Warner Bros. pár napja eltolta a Dűne bemutatóját, a Wonder Woman 1984 még mindig decemberre van bejegyezve, de azon sem lepődnénk meg, ha eltolnák 2021-re. A Marvel-filmek után a DC bemutatóit is jócskán hátrasorolták a naptárban. A sok szomorú hír után itt az újabb, a 2021. július 11-ére jegyzett Jurassic World: Világuralom egy teljes évvel később, azaz csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

A hír ellenére a forgatás még mindig zökkenőmentesen zajlik az Egyesült Királyságban, és mindössze három hét maradt a forgatásból, azonban nem ez az elsődleges gondja a stúdiónak. Nyilvánvalóan inkább arról van szó, hogy az egyéves késéssel szeretnék biztosítani a nagy költségvetésű filmnél a lehető legnagyobb bevételt.

Colin Trevorrow rendezőtől a Jurassic World: Világuralomban visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, illetve a Jurassic Park eredeti triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum Dr. Elli Sattler, Dr. Alan Grand és Dr. Ian Malcolm legendás szerepében.

Jurassic World
Total
6
Shares
Previous Article
The Witcher

Ciri is új, egy sokkal vadabb külsőt kap a Vaják második évadában

Next Article
Pókember: Idegenben

A Pókember 3. fényképezése jövő héten indul, és már a munkacímét is tudjuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!