Jurassic World

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Újabb részletekre derült fény a munkálatokkal kapcsolatban.

A Jurassic World: Világuralom az egyik első olyan fontos blockbuster, melynek a munkálatai újraindulhattak a több hónapos leállást követően. Természetesen a stáb betartja a szakértők javaslatait, az összes stábtagnak szigorú szabályoknak kell megfelelnie. Nemrégiben a The New York Times közölt egy terjedelmes cikket a forgatás újraindulásáról, az írásban többek között Colin Trevorrow rendező, illetőleg a film egyik főszereplője, Bryce Dallas Howard is megszólalt. Olyan érdekességekre derült fény, mint hogy az ételt a stábtagok elszeparált csomagokban, maszkot viselő munkatársaktól kapják, így biztosítva a teljesen higiénikus étkezést. Trevorrow szerint nagyon sok múlt a színészeken is.

A színészek nagyon elővigyázatosak. Azonban tudják, hogy a stáb és a stúdió mindent meg fog tenni a biztonságukért. Nélkülük sehol sem tartanánk, az ő beleegyezésük nélkül nem indulhatott volna újra a forgatás. Minden vasárnap részletesen átvesszük a heti tervezetet, emellett elpróbáljuk együtt a dialógusokat. Ezzel elkerüljük a munka közben felmerülő kérdéseket, félreértéseket.

Az is tudvalevő immáron, hogy amint az Egyesült Királyságban befejeződnek a munkálatok, a stáb továbbáll, Máltán a tervek szerint nyolc napot forgat majd a stáb, ezt követően pedig még hét hét Pinewoodi munka következik. Ahogy arról már korábban szó volt, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett a régi trilógia sztárjai, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is visszatérnek.

A film a tervek szerint 2021 júniusában kerülhet a mozikba.

Total
3
Shares
Previous Article

Dögös beállításban a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Next Article
Mulan

Befutott a Mulan utolsó nagy előzetese magyarul, amit itthon a mozikban is bemutatnak

Related Posts