Wide Screen
Image default
Filmek

Egy félelmetes új raptor látható a Jurassic World: Világuralom legújabb forgatási képén

Új raptorokat kapunk a harmadik részben.

Mint sok mást, a Jurassic World: Világuralom forgatását is hosszú hónapokra le kellett állítani, ám a stáb néhány hete már visszatért a tett helyszínére, így szigorú szabályok és előírások mellett folytatódhat a munka. Szinte már űrhajósi körülmények között készül Colin Trevorrow történetének befejező része. De láttunk képet arról, is, hogy Sam Neill is játszott a rajongók gondolatával, amikor Alan Grant kalapját megosztotta.

Természetesen a film legnagyobb szereplői nem a hollywoodi sztárok, hanem a dinoszauruszok. A Jurassic World: Világuralom visszahozza a legendás szereplőket a klasszikus első részből, és néhány új szereplővel is találkozhatunk. A második és harmadik részből ismerős Compsognathus dinók már biztosan visszatérnek, de lesz egy sokkal veszedelmesebb új faj a filmben. Egy új raptor, amiről most a Screen Rant közölt képet. A rendező elmondása szerint a trilógia utolsó része sokkal gyakorlatiasabb lesz a korábbiaktól és több animatronikus modellt fog tartalmazni szemben a 2015-ös résszel.

A Jurassic_World_Fandom rajongói oldal közlése szerint a képen látható Pyroraptor pusztán egy makett, nem animatronik, pusztán referenciára használják a forgatáson. A bejegyzésben még arra is felhívják figyelmünket, hogy a dizájn közel sem végleges, bár nagyon félelmetesnek néz ki ez az új egyed, idővel akár még változtathatnak rajta.

Bár a harmadik rész a trilógia befejezése lesz, néhány hónapja már kiderült, hogy a stúdiónak komoly terve van a franchise-nal, így a jövőben sem maradunk dinoszauruszok nélkül. Az Amblin Television egy élőszereplős tévésorozaton dolgozik a háttérben, ami gyakorlatilag a Világuralomból ránk hagyott örökséggel fog foglalkozni – jelentsen ez bármit is.

Jurassic World: Világuralom hazai bemutató: 2021. június 10.

Még több a témában...

Űrhajós körülmények között forgatnak a Jurassic World: Világuralom sztárjai

Kévés Bence Mihály

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Vigh Martin

Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat