Wide Screen
Image default
Filmek

Laura Dern és Sam Neill ismét dinoszauruszokkal harcol a Jurassic World: Világuralom forgatásán

A franchise két veteránja ismét harcba száll az őshüllőkkel.

A néhány éves hullámvölgyön túl lévő Steven Spielberg 1993-ban legendát teremtett, létrehozott egy elképesztően sikeres filmuniverzumot, mely egy egész generáció számára jelentett egyet a blockbuster, a tökéletes családi szórakozás fogalmával. Az eredeti, 1993-as alkotás aztán két folytatást is kapott, majd jött egy hosszabb, másfél évtizedes szünet.

Végül 2015-ben elindult a Jurassic World-széria, mely szinten megugrotta a rajongói elvárásokat, jók voltak a főhősök, a film pedig természetesen látványos volt. 2018-ban jött is a folytatás, majd a stúdió úgy döntött, hogy trilógiává bővíti az új sorozatot is. A Jurassic World: Világuralom – múlt hónapban kiderült, hogy ez lett a hivatalos magyar cím – munkálatai rendben el is kezdődtek, a koronavírus azonban közbeszólt, leállás következett, ám szépen lassan visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Most Sam Neill, az eredeti filmek Dr. Alan Grantje közölt egy Twitter-üzenetet, melyben elárulta, nagyon várja már, hogy ismét harcba szálljon a dinoszauruszokkal.

Tarts magadnál a régi kalapod, és térj vissza a rendes kerékvágásba. Hamarosan újra dinoszauruszokkal nézünk szembe. Nem is lehetne ennél jobb, izgatott vagyok, ám persze rettegek is.

Ezek szerint Neill és partnere, Laura Dern csak most állhatnak munkába. Ugyan a forgatás néhány hete újrakezdődött, ám a biztonsági előírások miatt fragmentálni kellett a munkafolyamatokat. Korábban az is kiderült, hogy az eredeti filmek sztárja nemcsak egy cameo erejéig tűnnek majd fel, hanem gyakorlatilag végig jelen lesznek.

A filmet 2021. június 11-én mutatják be a mozik.

Még több a témában...

Egy félelmetes új raptor látható a Jurassic World: Világuralom legújabb forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Űrhajós körülmények között forgatnak a Jurassic World: Világuralom sztárjai

Kévés Bence Mihály

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat