Jurassic World

A Jurassic World 3 lehet az első fontos film, melynek újraindul a forgatása

A Universal ennek érdekében öt millió dollárt költ arra, hogy a forgatási helyszín minden előírásnak megfeleljen.

Steven Spielberg klasszikus trilógiájának újragondolt folytatása még 2015-ben landolt a mozikban, ezt azóta újabb film követte, sőt, hamarosan érkezik a Jurassic World harmadik epizódja is. Természetesen, a koronavírus-járvány miatt ezen film-főként Nagy-Britanniában-zajló munkálatai is szüneteltek, most azonban úgy néz ki, hogy hamarosan újraindulhat a forgatás. A Deadline egy belsős forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a stúdió tervei szerint július elején, esetleg közepén már mindenképpen foroghatnak a kamerák, a legvalószínűbb rajtdátumnak a július 6-i hét tűnik. A munkálatok egyébként még kezdeti fázisban tartottak, csupán négy hét telt el a húsz hetes forgatásból, mikor kihirdették a veszélyhelyzetet. Az Egyesült Államokból visszatérő Bryce Dallas Howardnak és Chris Prattnek a brit szabályoknak megfelelően két hétre karanténba kell majd vonulni.

Az Universal elmondta, hogy mindent megtesznek majd a forgatáson dolgozók egészségének védelme érdekében.

Több száz tesztet fogunk elvégezni a forgatás során, munkába álláskor mindenkit letesztelünk, ezt pedig többször megismételjük majd az együtt töltött idő során. Emellett létrehozunk egy külön egészségügyi intézményt, tájékoztatunk majd mindenkit a vírus esetleges veszélyeiről. Megoldjuk az izolációt, rengeteg fertőtlenítőszert helyezünk ki. A maszk viselése mindenkinek kötelező lesz az éppen forgató színészek kivételével.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett az eredeti filmek három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatérnek a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerekszínészei is feltűnhetnek a készülő alkotásban.

Total
11
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Promóciós képen Kristen Wiig titokzatos karaktere, a Wonder Woman 1984 gonosza, Gepárd

Next Article
Oscar

Az Akadémia hónapokkal eltolta a 93. Oscar-díj ünnepséget

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!