Wide Screen
Image default
Filmek

Egy hatalmas havas díszletre lettek figyelmesek a Jurassic World: Dominion londoni forgatásán

A havas tájat vajon átvészelik a dinoszauruszok?

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, folytatódhat a Jurassic World: Dominion forgatása az angliai Pinewood Studios falai között. Egy korábbi forgatási kép már árulkodó volt, hogy esetleg a hó födte tájakon is látunk majd dinoszauruszokat Colin Trevorrow történetében, amire most a legújabb forgatási képek szintén ráerősítettek. Egy óriási havas díszletet húztak fel a stúdió falai között.

A The Sun osztotta meg ezeket az új képeket a trilógia harmadik részéről, és jól látható, hogy a kényszerszünet után a munka már keményen folytatódik. A lap drónfelvételén jól kivehető, hogy teljesen fehérre festették a tájat, és még egy földbe csapódott repülőgépet is kiszúrhatunk rajtuk. Mondanunk sem kell, hogy ez a rész merőben eltér a franchise korábbi helyszíneitől.

Az utóbbi hetekben több film forgatása is folytatódhatott, köztük Angliában is munkába állhattak a rendezők és színészek, de a szigetország egyik legnagyobb produkciójának alighanem a Dominion számít most. Egy forrás úgy fogalmazott a lapnak:

Ez az utolsó dolog, amire bárki is ilyen hamar számíthatott. Mindenki izgatott volt, hogy felkészüljön a dolgokra, és folytatódjon a munka, de teljesen lemondhattunk volna erről. Itt millió és millió font volt a tét.

A film forgatását még márciusban állították le, miután a COVID-19 kitört a világon. A bemutatóra már kevesebb mint egy évet kell várnunk, de még mindig kérdőjeles, hogy tudják-e tartani az eredeti tervet, vagy a több hónapos csúszás miatt el kell tolni a premiert.  

Még több a témában...

Egy félelmetes új raptor látható a Jurassic World: Világuralom legújabb forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Űrhajós körülmények között forgatnak a Jurassic World: Világuralom sztárjai

Kévés Bence Mihály

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat