x
Filmek

Egy hatalmas havas díszletre lettek figyelmesek a Jurassic World: Dominion londoni forgatásán

A havas tájat vajon átvészelik a dinoszauruszok?

Egy hatalmas havas díszletre lettek figyelmesek a Jurassic World: Dominion londoni forgatásán
  • Publishedjúlius 17, 2020

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, folytatódhat a Jurassic World: Dominion forgatása az angliai Pinewood Studios falai között. Egy korábbi forgatási kép már árulkodó volt, hogy esetleg a hó födte tájakon is látunk majd dinoszauruszokat Colin Trevorrow történetében, amire most a legújabb forgatási képek szintén ráerősítettek. Egy óriási havas díszletet húztak fel a stúdió falai között.

A The Sun osztotta meg ezeket az új képeket a trilógia harmadik részéről, és jól látható, hogy a kényszerszünet után a munka már keményen folytatódik. A lap drónfelvételén jól kivehető, hogy teljesen fehérre festették a tájat, és még egy földbe csapódott repülőgépet is kiszúrhatunk rajtuk. Mondanunk sem kell, hogy ez a rész merőben eltér a franchise korábbi helyszíneitől.

Az utóbbi hetekben több film forgatása is folytatódhatott, köztük Angliában is munkába állhattak a rendezők és színészek, de a szigetország egyik legnagyobb produkciójának alighanem a Dominion számít most. Egy forrás úgy fogalmazott a lapnak:

Ez az utolsó dolog, amire bárki is ilyen hamar számíthatott. Mindenki izgatott volt, hogy felkészüljön a dolgokra, és folytatódjon a munka, de teljesen lemondhattunk volna erről. Itt millió és millió font volt a tét.

A film forgatását még márciusban állították le, miután a COVID-19 kitört a világon. A bemutatóra már kevesebb mint egy évet kell várnunk, de még mindig kérdőjeles, hogy tudják-e tartani az eredeti tervet, vagy a több hónapos csúszás miatt el kell tolni a premiert.  

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.