Jurassic World: Világuralom

Űrhajós körülmények között forgatnak a Jurassic World: Világuralom sztárjai

Fő a biztonság, hogy időben elkészüljön a Jurassic World: Világuralom.

Az új Jurassic World az első amerikai gigaprodukció, amelynek forgatását folytatják a Universal stúdiónál, miután márciusban le kellett állni a koronavírus-járvány miatt – írja a UIP-Duna Film, a film hazai forgalmazója sajtóközleményében a The New York Times cikkére hivatkozva. Nem is Kaliforniában forgatnak, ahol ismét beindult a járvány, hanem a londoni Pinewood stúdióban, ahol számos amerikai szuperprodukció készült már az elmúlt évtizedekben.

A Londonban földet ért stáb kéthetes karanténban volt, mielőtt munkához láthatott, 107 oldalas kézikönyvet kaptak arról, milyen rendszabályokat kell betartani, az étteremben szkafanderes személyzet osztja nekik a vákumzárolt ebédet műanyag pajzsok mögül. A stáb tagjait hetente háromszor tesztelik a vírusra, és egy luxus magánklinika felügyeli az egészségügyi műveleteket.
A többi nagy hollywoodi stúdió árgus szemekkel figyeli, mit tesz a Universal a biztonság érdekében, mert náluk is több szuperprodukció volt kénytelen leállni a járvány miatt, és a késedelem hatalmas bevételkiesést jelent, ezért ők is szeretnének minél hamarabb újraindulni.

A Universal azért lehetett ilyen merész a Jurassic World: Világuralom forgatásának újraindításával, mert viszonylag kevés külső helyszínen forgatnak, nincs túl sok színész benne, és a statiszták sem tolonganak, tehát nem óriási az egészségügyi kockázat.

A Jurassic World: Világuralom hazai bemutató: 2021. június 10.

Total
8
Shares
Previous Article

Ilyen lett volna a Marvel's Spider-Man Kirsten Dunst és Tobey Maguire párosával

Next Article
Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek

Őrületes lesz az új G.I. Joe film, a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!