Főoldal Filmek Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén
Filmek

Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén

Sam Neill már az új Jurassic World rész forgatásán.

669
Dr. Alen Grant

Alig néhány napja osztottuk meg veletek a hírt, hogy a nagy klasszikus Jurassic Park legendás szereplői már a Jurassic World: Világuralom forgatásán jártak. Dr. Alan Grantet alakító Sam Neill múltkor közösségi oldalán jelentette be, hogy már Colin Trevorrow rendezővel dolgoznak, a legújabb bejegyzésében pedig egy régi barátját üdvözölte a színész, ami lényegében egy kalap, amit az első, illetve a harmadik részben is viselt. Bár a kalap közel sem olyan ikonikus, mint az Indiana Jones-filmekben, de kétségtelen, hogy így is fontos kelléke.

Időközben a Thor: Ragnaröket is megjárt színész bejegyzésében egy képet osztott meg azzal a felirattal, hogy ’régi öreg barátom’, ami arra enged következtetni, hogy a karakter védjegyévé vált fejfedő sem maradhat ki a trilógia harmadik részéből. Ha jobban megnézzük a képet, akkor az is kiderült, hogy ez az a kalap lehet, amit a harmadik részben viselt, hiszen a Jurassic Parkban szalmakalapot láttunk a karakter fején. A bejegyzésben megjelölte továbbá még Laura Dern és Jeff Goldblum színészeket is, akik szintén visszatérnek az eredeti részből, de mellettük a Jurassic World franchise főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatér természetesen.

Magáról a történetről nem sokat tudunk, mindössze annyi hivatalos, hogy visszatérnek a régi főszereplők is, illetve több forgatási kép alapján is a dinoszauruszokat ezúttal hó födte tájon is látjuk majd garázdálkodni. A forgatást még tavasszal kellett leállítani a COVID-19 miatt, ám néhány hete már tudjuk, hogy a stáb teljes gőzzel a befejezésen dolgozik.

A Jurassic World: Világuralom neve mellett még mindig 2021 júniusi bemutató szerepel, de ez bármikor változhat.

Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Sorozatkritikák

Jurassic World: Káoszelmélet kritika

A Káoszelmélet végre közelebb hozza amit a Világuralom ígért, szinte tökéletesen tálalva.

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...