Doctor Strange

A Doctor Strange 2. rész casting felhívása egy kimondhatatlanul szörnyű gonoszról árulkodik

Több elmélet is született már a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatás főgonoszáról.

Több elmélet is született már a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatás főgonoszáról.

A napokban megjelent egy casting felhívás, ami nagy vonalakban ismertette a Doctor Strange az őrület multiverzumában történetét, hogy mire számíthatnak a rajongók a folytatásban. A folytatást még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, azóta pedig több hír is megjelent a filmmel kapcsolatban, hogy a WandaVision-sorozat vezeti majd fel a filmet, legutóbb pedig egy szomorú hírről, Scott Derrickson rendező távozásáról lehetett olvasni – noha vezető produceri feladatokat még ellát így is.

A rövid szinopszist egy casting felhívásban szúrták ki, bár nem valószínű, hogy a Marvel Studios majd ezzel fogja reklámozni a filmet, de egy picit közelebb kerültünk ahhoz, hogy mire is készülhetnünk. A folytatást korábban horrorfilmként harangozták be, azonban ezt Kevin Feige tisztázta azóta, hogy csak horrorelemeket fog tartalmazni. Fontos megjegyezni, hogy nem közvetlen a Marveltől származik a hír, szóval eltérhet attól, amit a filmben látunk majd.

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után Dr. Stephen Strange folytatja az Időkővel kapcsolatos kutatásait. Azonban egy régi barátból lett ellenség keresztülhúzza terveit, és arra kényszeríti a Legfőbb varázslót, hogy szabadjára engedjen egy kimondhatatlanul gonosz karaktert.

Ahogy a felhívásban olvasható, a film valamikor 2023 után játszódik majd, hiszen a Végjáték eseményei öt évvel követték a Végtelen háborút. Ahogy arról a Russo testvérek tavaly már beszéltek, Thanos nem pusztította el a Végtelen Köveket, pusztán atomjaira hullottak, de még mindig jelen vannak a Marvel Moziverzum fő idősíkjában. Ezt erősíti az is, hogy Strange még mindig az Időkövet tanulmányozza, ami nagyon fontos szerepet kapott a Végtelen háborúban is. Ami pedig a barátból lett ellenséget illeti, alighanem Chiwetel Ejiofor karakterére, Mordóra utalnak az első részből.

Fogós kérdés, hogy ki lehet ez a kimondhatatlanul szörnyű gonosz karakter, amiről beszélnek. A rajongók hosszú ideje spekulálnak már arról, hogy Rémálom lehet a film főellensége, de mindeddig nem nyert megerősítést a feltevés, de ha mindez igaz, akkor Stephen Strange és Skarlát boszorkány közös erővel néz szembe az univerzum új rémével, és szinte biztos, hogy a multiverzumok közötti ajtót is kinyitják végre. A karakterekkel kapcsolatban Feige pár hete úgy fogalmazott, hogy váratlan karakter felbukkanására lehet készülni, de nem árulta el, hogy kik lesznek ezek a szereplők.

Doctor Strange
Total
3
Shares
Previous Article
Knights of the Old Republic

A Lucasfilm egy Knights of the Old Republic tévésorozaton dolgozik?

Next Article
Pókember

Megvan a Pókember 3. forgatási időpontja és egy nagyon különös külföldi helyszínnel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!