Doctor Strange

Kevin Feige elárulta, hogy váratlan karakterek is feltűnnek majd a Doctor Strange folytatásában

Alig várjuk, hogy lássuk a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatást, amiben váratlan karaktereket is látunk majd.

Alig várjuk, hogy lássuk a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatást, amiben váratlan karaktereket is látunk majd.

Ahogy a film címe is mutatja, a Doctor Strange az őrület multiverzumában lesz a Marvel Moziverzum első olyan alkotása, ami horrorfilmbe illő elemeket is tartalmazni fog, ám nem úgy tekintünk majd rá, mint egy horrorfilmre. Ezenfelül a filmben várhatóan több tucat váratlan karakter és vendégszereplő felbukkanására is számíthatunk, és ki más is tudná ezt legjobban kezelni, mint a Titkos tanok mestere, Doctor Strange.

A New York-i Filmakadémia látta vendégül a Marvel Studios elnökét. Kevin Feige a hallgatóknak már elárulta, hogy a folytatás nem egy horrorfilm lesz, csak lesznek benne ijesztő részek, most pedig tömören azt foglalta össze, hogy a filmben rengeteg váratlan karakter kap benne szerepet.

Értelemszerűen Feige nem árulta el, hogy pontosan kivel fog találkozni Doctor Strange, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy a rajongók egy kedvenc karakteréről van szó. Talán a Disney kezébe hullt mutánsok közül csatlakozik valaki a Marvelhez, mert tudjuk, hogy egy ideje Feige már keményen dolgozik az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterinek felvezetésén.   

Kevin Feige
Total
5
Shares
Previous Article
Doctor Strange

Kevin Feige tisztázta, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában horrorfilm lesz-e

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Chris Terrio, a Skywalker kora társírója elárulta, hogy a film kétrészes volt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!