Főoldal Filmek Hayley Atwell frusztrált volt a cameo miatt, amiért Carter kapitányt “elkaszálták” a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben
Filmek

Hayley Atwell frusztrált volt a cameo miatt, amiért Carter kapitányt “elkaszálták” a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben

Nemcsak a színésznő, de a rajongók is csalódottak voltak a Doctor Strange 2. vendégszereplői miatt.

277
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Hayley Atwell először Peggy Cartert alakította az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban, majd később újra eljátszotta a szerepet az Amerika kapitány: A tél katonájában, A Hangyában, A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben és végezetül egy nagyon rövid jelenetet kapott a Doctor Strange folytatásában.

A karaktertől elbúcsúztunk a Bosszúállók: Végjátékban, amikor Steve Rogers visszament a múltba, és boldogan éltek Peggyvel, amíg meg nem haltak. Bár a grandiózus finálé után Atwell lehetőséget kapott kétszer is, hogy visszatérjen Peggy szerepében, előbb Carter kapitány/Captain Britain szerepében a Disney+ Mi lenne, ha…? animációs rajzfilmsorozatában, legutóbb pedig a Doctor Strange folytatásában láttuk.

Sokan megörültek az első visszatérésének, nagy elismerést kapott a rajzfilm, míg az utóbbi miatt sok rajongó azon tűnődött, hogy Atwell mivel érdemelte ki, hogy az élőszereplős Carter kapitányát pár másodpercnyi játékidő után szó szerint kettévágják a képernyőn. Most a színésznő a Happy Sad Confused podcastban elmondta, hogy frusztrált volt, amikor megkapta az Illuminátus szerepet a filmben.

Azt mondja: ‘Egész nap tudnám ezt csinálni’, majd ezt követően azonnal kettévágja egy frizbi, majd a közönség úgy van vele, hogy ‘ezt nem tudja egész nap csinálni’.

Úgy éreztem, hogy sokkal több feladatom van a Mi lenne, ha…? című animációs sorozatban. Úgy értem, bármelyik színész megmondja neked, hogy bemenni egy fülkébe, gyakorlatilag pizsamában, és animációt csinálni nagyszerű szórakozás, mert csak a hangokra, a hangszerre koncentrálsz. Ez a fő előadói eszközöd.

Hayley Atwell

Bármennyire is emlékezetesek voltak a Doctor Strange az őrület multiverzumában cameói, ezek a karakterek vitathatatlanul jobbat érdemeltek volna. John Krasinski Mister Fantasticja egy másik jó példa erre. Carter kapitány esetében azonban vitathatatlanul hiba volt, hogy ilyen hamar megölték ezt a karaktert azok után, hogy a rajongók és a szakma is örömmel fogadta a rajzfilmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események