Wide Screen
Filmek

A Disney vezetői már arról egyeztetnek, hogy film készüljön a The Mandalorian-sorozatból

Mindössze egy részt mutattak még be a The Mandalorianból, de a Disney és a Lucasfilm vezetői már azon tanakodnak, hogy filmet forgassanak a sorozathoz.

A Disney+ streamingszolgáltató startjával bemutatták a Star Wars franchise első élőszereplős sorozatát, a The Mandaloriant, azonban úgy tűnik, hogy a készítők már azon tanakodnak, hogy a sorozat történetét mikor bővítsék ki egy egész estés filmmel. Bármennyire is elhamarkodottnak tűnhet egy rész után, de a rajongók és a kritikusok egyhangúan hozták ki a Disney éra legjobb Star Wars alkotásának a sorozatot.

Bár az új Star Wars-trilógia első két része dollár milliárdokat hozott a Disneynek, nem felhőtlen az öröm, hiszen rengeteg negatív reakciót kapott Rian Johnson története, és mint tudjuk, a Solo: Egy Star Wars-történet a franchise első bukását könyvelhette el. Ennek eredménye az lett, hogy Bob Iger behúzta a kéziféket, megálljt parancsolt a következő filmeknek, így jó darabig a Star Wars: Skywalker kora lesz az utolsó film, amit bemutatnak. Vagyis Kevin Feige és Rian Johnson tervezett új trilógia bemutatója még nagyon messze van.

Csak tovább rontottak a kissé megkopott franchise megítélésen, hogy a Kathleen Kennedy irányítása alatt több rendezőtől is megváltak, de a leghangosabb talán Phil Lord és Christopher Miller kirúgása volt a Solo spin-off forgatása közben. Jelenleg rendező nélkül van a 2022-re jegyzett film, bár a Trónok harca készítői távozása után alighanem Rian Johnson történetét veszik előre, hiszen Kevin Feigenek több idő kell, hogy előálljon saját filmjével.

Néhány órája kiderült, hogy a The Mandalorian második évadát már forgatják, most pedig a Disney társelnöke, Alan Horn nyilatkozott Variety lapnak, melyben elárulta, hogy Pedro Pascal karaktere a sorozat után saját filmet is kaphat:

A The Mandalorian már most nagy dobásnak bizonyult, vagyis ha a sorozat képes bizonyítani népszerűségét, akkor részemről rendben van, hogy egy két és fél órás mozifilm készüljön belőle, vagy valami hasonló.
Alan Horn

A The Mandalorian utolsó epizódját december 27-én, egy héttel a Skywalker kora után mutatják be, de már tudjuk, hogy berendelték belőle a második évadot, és jelenállás szerint egy egész estés filmtől sem zárkóznak el a Lucasfilmnél. És akkor még nem beszéltünk a Cassian Andor előzmény-, valamint az Obi-Wan Kenobi-sorozatokról. Magyarul a IX. rész után sem maradunk a messzi-messzi galaxis történetei nélkül, hiszen a Disney már kijelölte az új irányt: sorozatok minden mennyiségben a Disney+-ra.

The Mandalorian

Még több a témában...

Pletykák szerint Jamie Lee Curtis is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito elárulta, melyik klasszikus Star Wars gonosz inspirálta őt Moff Gideon alakításában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat