x
BREAKING Filmek

Kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőket a Han Solo-film székéből

Éjjel jött a meglepetés, hogy a Lucasfilm és Kathleen Kennedy azonnali hatállyal menesztették a Han Solo-film rendezőpárosát.

Kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőket a Han Solo-film székéből
  • Publishedjúnius 21, 2017

Éjjel jött a meglepetés, hogy a Lucasfilm és Kathleen Kennedy azonnali hatállyal menesztették a Han Solo-film rendezőpárosát.

Sajnos a témán nincs mit félrebeszélni, a stúdió és az elnök közös megegyezés nélkül vált meg a két rendezőtől, akikkel a Variety hírei szerint már a forgatás első napján gondok támadtak, Phil Lord és Chris Miller nem teljesen úgy állt a dolgok elé, ahogy azt a stúdió elvárta volna, vagy ahogy tették azt a korábbi rendezők. Kathleen Kennedy így fogalmazott:

Phil Lord és Christopher Miller tehetséges filmkészítők, akiknek hihetetlen stábot sikerült összegyűjteniük, de világossá vált, hogy mások a kreatív nézeteink a filmet illetően, és úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Hamarosan bejelentjük az új rendezőt.

A rendezőket is megszólaltatták, akik elmondták, hogy most tényleg kreatív különbségről volt szó:

Sajnos a mi elképzelésünk és a folyamatok nem egyeztek a partner elképzelésével a projektben. Általában rajongunk a „kreatív különbségek” kifejezésre, de most egyszer ez a klisé igaz. Nagyon büszkék vagyunk a csapat csodálatos és világraszóló munkájára.

A lap úgy tudja, hogy időközben már meg is találták az utódot Ron Howard személyében, de természetesen ezek nem hivatalos, nem megerősített hírek. Úgy tudni még, hogy a forgatásokból nagyságrendileg három hét volt hátra, ezenfelül a nyári újraforgatások, amiket már a hamarosan érkező direktornak kell megcsinálnia.

Közben szárnyra kaptak olyan hírek is, hogy a rendezők már a DC Comics-cal tárgyalnak a The Flash rendezői székéről. Nem estek kétségbe, hamar túltették magukat a történteken.

A tervek szerint a cím nélkül szereplő Han Solo spin-off bemutatója 2018. május 25-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.