Végre itt a tavasz, várnak az akciók 2. rész!

Ha eddig spóroltál egy játékra, és Xbox One konzolod van, most érdemes megnézni a boltot, hiszen rengeteg alkotás hatalmas akciót kapott!

Ha eddig spóroltál egy játékra, és Xbox One konzolod van, most érdemes megnézni a boltot, hiszen rengeteg alkotás hatalmas akciót kapott!

A cikkünk előző részét itt találhatjátok, amely a PlayStation tavaszi akciós játékairól szólt. Ez a leárazás még szintén tart, azonban most nyergeljünk át a redmondiak konzoljára is. A Microsoft sem veszi félvállról a kedvezmények osztogatását így kikeletkor. Rengeteg minőségi és szórakoztató játékot kaphatunk meg az eredeti ár töredékért. Továbbá az Xbox Live Goldot is nevetségesen alacsony, 300 forintért osztogatják a hónapra amely további 10%-os kedvezményre jogosít a játékok árából. Kezdjünk is hát bele!

A nemrég megjelent Tom Clancy’s Divison 2, a most már normális Battle Royale móddal bővült Call of Duty Black Ops 4 és a zseniális a Red Dead Red Dead Redemption második része is az akció részét képzik. A Sportok rajongói megtalálhatják a Fifa 19 és az NBA 2k19 játékokat is feláron (Golddal 60% kedvezménnyel). A sor azonban itt nem ér véget, olyan színvonalas alkotásokat találhatunk még, mint az Assassin’s Creed Odyssey, a Jump Force, a Battlefield 5, a Crackdown 3 vagy a tavasz sztárja, a Metro Exodus.

Mint láthatjuk a Microsoft kitett magáért, hiszen a legfrissebb AAA címek is kaptak leárazást, amely valljuk be ritka mint a fehér holló. Aki nagyjából 5000 forint környékén szeretne játszani egy jót, annak a következőket ajánljuk. A Gears of War negyedik részét csupán 3475 Ft-ért beszerezhetjük, még az olyan nagy sikerű kalandjáték, mint a The Witcher 3 minden kiegészítővel csupán 5996 Ft-ba kerül. Abszolút no brainer deal a Tomb Raider Definitive Edition 1198 Ft-ért. Ha esetleg ráfügg valaki az első részre, akkor a többi is akciós.

A teljes kínálatot ITT lehet áttekinteni, vagy az Xbox-unk shopjában. Mindkét techóriás kitett magáért a tavaszra, így aki eddig gondolkozott egy játék megvásárlásán az most még jobb feltételek mellett teheti magáévá azt.

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Több képet is bemutattak a Star Wars: The Rise of Skywalker részből

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A IX. rész után egy kis szünetet tart a Disney a következő Star Wars-filmig

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!