Főoldal Játékok Végre itt a tavasz, várnak az akciók!
Játékok

Végre itt a tavasz, várnak az akciók!

Megérkezett a Sony szokásos nagy tavaszi leárazása, amely során a legkiválóbb játékokat akciózták le akár több mint 60%-al!

838
ps spring

Megérkezett a Sony szokásos nagy tavaszi leárazása, amely során a legkiválóbb játékokat akciózták le akár több mint 60%-al!

A japánoknál már-már szokás a saját boltjukban, így tavasz környékén hatalmas akciókat adni a felhasználóknak. Idén sincs ez máshogy, a kínálat sem gyengébb mint bármikor. Sőt! Talán az egyik legerősebb amit eddig láthattunk!

horizon

A tavalyi év nagy szuperhősös exkluzív alkotása a Marvel’s Spider-Man rögtön 42%-os kedvezménnyel támad, így megszerezhetjük már 20.999 helyett 11.999 forintért. A másik év játéka díjra jelölt Assassin’s Creed Odyssey is hatalmas leértékeléssel támad, hiszen a görög asszasszinok világába már 10.490 magyar forintért elkalandozhatunk, ami 52% megtakarítás az eredeti árhoz képest. A Far Cry 5 és a Far Cry New Dawn szintén nyomott áron érhető el, a régebbi 72 az újabb 48 százalékkal karcsúbb cédulát kapott.

Képernyőfotó 2019 04 07 8.11.16

A Sony saját játékaiból leárazást kapott még a Detroit: Become Human, a Horizon Zero Dawn, a Gran Turismo Sport, a The Last of Us Remastered és az Uncharted játékok is olcsóbbak lettek most az akció során. Aki nem próbálta még ezeket a játékokat, azoknak mindenképpen érdemes, hiszen PlayStation-re nagyon erős felhozatal van! A kosárlabda rajongók is megtalálhatják a saját számításaikat, hiszen a NBA 2k19 és az NBA 2kVR is benne van a kínálatban.

Képernyőfotó 2019 04 07 8.11.53

Mint láthatjuk megint nagyon erős a felhozatal és eléggé színvonalas a Sony tavaszi akciós kínálata, mindenki megtalálja a számára alkalmas és érdekes játékokat. 

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

1 Hozzászólás

Közelgő események