x
Játékok

Újabb jel a Far Cry 6 megjelenésével kapcsolatosan

Egy Xbox-os nyereményjáték vihet minket esetlegesen közelebb a Ubisoft tavaszi dobása felé.

Újabb jel a Far Cry 6 megjelenésével kapcsolatosan
  • Publishedfebruár 12, 2021

Egyre jobb kezd lenni a tavaszi játékkínálat is, hiszen sok-sok ígéretes alkotás kapott végleges dátumot. A május egyik fénypontja mindenképpen a Resident Evil Village lesz, de már érkezik ebben a hónapban a Biomutant és pletykálják a Dying Light 2-t is. Az utóbbira egy jó jelzés lehet, hogy több bolt kínálatában feltűnt már a május 25, mint végleges dátum és kap egy kisebb, szinte jelentéktelen DLC-t is az első rész.

Júniusban a nemrég elhangzottak szerint érkezik már a Ratchet&Clank: Rift Apart és a fejlesztők szerint a Back 4 Blood is abban az időszakban érkezik. Az április is kezd megtelni, hiszen a Returnal és az Outriders mellett most egy Microsoft-os információ alapján, ekkorra fog érkezni a Far Cry 6 is. Az egyik Xbox-os nyereményjáték ezt a játékot foglalja magában és pont április 6-án ér véget.

Kíváncsiak vagyunk, hogy ez csak véletlen egybeesés-e, vagy tényleg már április elején a kezünkbe foghatjuk a legújabb Far Cry felvonást. A hivatalos Ubisoft tájékoztatás alapján lekésőbb szeptemberig láthatjuk ezt is végre, így nem lenne meglepő a most „mutatott” dátum. Reméljük ezek a játékok már nem kapnak további halasztást és végre egy egészen erős évet tudhatunk majd a hátunk mögött ilyen szempontból. Szerintetek április elején már megérkezik az új Far Cry?

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.