Áprilisi tréfa lesz az Outriders

A fejlesztők a rossz hír mellé közöltek egy jót is legújabb bejegyzésükben.

A fejlesztők talán a mostanában beérő botrányoknak köszönhetően úgy érezték, nem fog megártani egy kis plusz idő, amit a játék finomhangolására tudnak fordítani. Az Outriders február másodikán tette volna eredetileg tiszteletét a nagyközönség előtt, azonban a döntés miatt el lett ez tolva egészen április első napjáig. Igen, érdekes időzítés ezt a készítők is megjegyezték és gyorsan hozzátették, nem viccnek szánták. 

Nem maradunk viszont teljesen Outriders nélkül áprilisig. A fejlesztők a rossz hír mellett egy jót is közöltek. A mostani trendektől eltérően ehhez az alkotáshoz érkezni fog majd egy demo is, méghozzá február 25-én. Fontosnak tartották egy ilyen új IP mellett, hogy a rajongók bele tudjanak kóstolni a játék világába, környezetébe még a start előtt. Ebben az első pár órát tudjuk majd végigpörgetni és mind a négy karaktertípus elérhető lesz. Ha később a megvásárlása mellett döntünk, előrehaladásunkat és karakterünket természetesen vihetjük tovább.

Nagyon örvendetes, hogy a mai világban is mernek ilyeneket meglépni a fejlesztők és nem csúsznak abba a hibába, hogy egy minden jóindulat mellett is félkész produktumot engedjenek ki a kezükből. Reméljük ez a plusz idő csak a játék javára fog válni és májusban tényleg tud egy nagyot menni ez az új IP. Kíváncsian várjuk mennyire lesz telített így a tavasz középső hónapja.

Total
2
Shares
Previous Article
Cyborg

Ray Fisher többé már nem lesz Cyborg, és még a The Flash szerepét is elvették tőle

Next Article

Érkezik PS4-re is a God of War Ragnarök?

Related Posts