Érkezik PS4-re is a God of War Ragnarök?

Az egykori Sony fejlesztő szerint erre igazán jó esély mutatkozik.

A Sony kicsit önellentmondásosan áll az új generáció témájához. A Microsoft kijelentette, ők még egy ideig támogatni fogják a jelenlegi generáció képviselőit (bár az ebben a hónapban megjelenő The Medium már nem fog One konzolokra megjelenni) erre a japánok azt a tájékoztatást adták, ők pedig a generációkban hisznek. Majd változtattak ezen az állásponton és még egészen hosszú ideig támogatnák a PS4-et.

Eléggé zavaros, nemde? Kicsit jobban megérthetjük a dolgokat, ha a mélyére nézünk. 2021-ben sajnos a PS4 már nagyon gyenge. Mi áll azonban a pozitív oldalon? Az az elképesztően nagy felhasználói bázis, akik rendelkeznek a konzollal. Az idei exkluzív kínálat ezért szinte biztosan érkezik majd a jelenlegi generációra.

David Jaffe, aki dolgozott az előző God of War alkotásokon egy streamben mesélt róla, hogy szerinte mindenképpen érkezni fog a Ragnarök is a jelenlegi generációs gépekre. Természetesen óvatosan kell kezelni az állítást, hiszen az új rész fejlesztésekor már nem volt jelen, azonban egészen jól beleláthat még így is a stúdió életébe. Mindenképpen biztató ez azoknak, akiknek nem sikerült még megvásárolni a PS5-öt, de ezzel az alkotással szeretnének játszani.

A megosztott információk alapján a God of War Ragnarök életében a 2021 fontos pont lesz. Azt még ugyan nem tudjuk, hogy mit is takar ez a dátum, de a szeptemberi bejelentő videó végén elég nagyban fel volt tüntetve. 

Total
2
Shares
Previous Article

Áprilisi tréfa lesz az Outriders

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige a Loki-sorozat forgatókönyvírójával dolgozik az egyik új Star Wars-film sztoriján

Related Posts