Kiszivároghatott a Dying Light 2 gyűjtői változata

Egy cseh webáruházban tűnt fel a zombis játék eléggé tartalmas változata.

Vannak olyan projektek, amelyek érzésre szinte örökké készülnek. Ilyen volt a Cyberpunk 2077 is, hiszen nagyon hamar bemutatták, utána viszont hosszú csend és rengeteg halasztás árán sikerült kiadni, egy még nem egészen kész alkotást. Hasonló cipőben jár a Star Citizen és a Starfield is. Nyilván ezek nem húzódtak annyira el, mint a Duke Nukem Forever, hiszen az tényleg szinte örökké készült (bár az előbbinek bőven van rá esélye).

Az előbb felsoroltakhoz hasonló utat jár be a Dying Light 2 is. A Techland zombis projektjét az idő során rengeteg fejlesztő hagyta ott és megszámlálhatatlan szemléletváltáson ment keresztül. Tavalyi cikkek alapján az egész alkotás totális felfordulás, hiszen állandóan változtatnak valamit rajta és a belsős forrás szerint a vezetőség nem igazán tudja, mit is kéne pontosan csinálnia. Ha ez még nem lenne elég, ugyanezen információk elmondása alapján, még az író és a producer is összeveszett abban az időben.

2021 azonban úgy néz ki, végre elhozhatja nekünk ezt a nyílt világú zombis játékot. Egy cseh webáruházban nem csupán az alkotás tűnt fel, hanem annak gyűjtői változata árral és tartalommal ellátva. Ebből megtudhatjuk, hogy ez az elég nagy csomag 5 555 cseh koronába fog fájni, ami átszámítva olyan 75 ezer forintot tesz majd ki. Ez az összeg nyilván lehet egyszerű placeholder is, azonban ha jól megnézzük a terebélyesebb gyűjtői változatok sűrűn érkeznek ilyen árképzéssel.

Hogy pontosan jelent-e valamit ez a szivárgás, azt még nem tudhatjuk. A kép nem tűnik hamisnak, ráadásul ha rákeresünk az interneten, még az eredeti oldalon is kihozza a találatot. Kattintás után sajnos nem elérhető a dolog, de a valódiságát erősíti, hogy még most is listázva van. Nagyon reméljük, hogy idén már láthatjuk majd a Dying Light 2-t és a minőség nem szenvedte meg túlságosan ezt a sok rosszat, ami a játékkal történt.

Total
1
Shares
Previous Article
Sólyomszem

A Marvel Studios egy önálló filmen dolgozott Sólyomszemnek, mielőtt egy Disney+ sorozat lett belőle

Next Article
Godzilla vs Kong

Godzilla és Kong durván egymásnak esett a Godzilla vs Kong első előzetesében, de csak egy maradhat életben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!