x
Játékok

Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart

Végre megérkezett ennek az intergalaktikus kalandnak a megjelenési dátuma.

Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart
  • Publishedfebruár 11, 2021

Hatalmas lendülettel és egy zseniális előzetessel mutatták be a tavaly júniusi State of Play-en a Ratchet&Clank: Rift Apart-ot, ami teljes mértékben ki fogja használni az új PlayStation adta lehetőségeket és prezentálni fogja a benne található SSD sebességét. Most szerencsére már azt is megtudhattuk, nem kell olyan sokat várnunk az érkezésére. A Sony hivatalos közleményben tudatta, hogy június 11-én már a kezünkbe is vehetjük ezt az izgalmas kalandot.

A Ratchet&Clank: Rift Apart egy intergalaktikus utazásra visz majd el, ahol igazán megcsodálhatjuk a PS5 sebességét. A közlemény szerint itt egy teljes hosszúságú játékra kell számítanunk, tehát nem egy Miles Morales vagy Uncharted Lost Legacy féle „tartalmasabb DLC-t”. A gonosz Dr. Nefarious egy olyan eszközt tud használni, amellyel el tud érni alternatív univerzumokat. Mindig azokat keresi, ahol legtöbb esélye van egy esetleges győzelemre.

Ebben a nagy harcban Ratchet és Clank messze kerülnek egymástól, ahogy próbálják újra megtalálni a másikat belefutnak a Lombax ellenállás harcosaiba is. Sok ismerős helyszín is fel lesz vonultatva, de kisebb-nagyobb csavarral így sokszor rá sem ismerhetünk majd. Nem szükséges hozzá az előző játékok ismerete, hiszen egy teljesen új történetet mesél majd el. 

A bemutatással megnyílt az előrendelés lehetősége is. Elérhető lesz egy Digital Deluxe és egy Standard változat is, természetesen az előbbi számos előnnyel fogja kecsegtetni a vásárlóit. Többek között öt szett páncélt is kaphatunk majd ehhez a változathoz. Az alkotás tehát PS5-ön fogja majd tiszteletét tenni júniusban.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.