Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart

Végre megérkezett ennek az intergalaktikus kalandnak a megjelenési dátuma.

Hatalmas lendülettel és egy zseniális előzetessel mutatták be a tavaly júniusi State of Play-en a Ratchet&Clank: Rift Apart-ot, ami teljes mértékben ki fogja használni az új PlayStation adta lehetőségeket és prezentálni fogja a benne található SSD sebességét. Most szerencsére már azt is megtudhattuk, nem kell olyan sokat várnunk az érkezésére. A Sony hivatalos közleményben tudatta, hogy június 11-én már a kezünkbe is vehetjük ezt az izgalmas kalandot.

A Ratchet&Clank: Rift Apart egy intergalaktikus utazásra visz majd el, ahol igazán megcsodálhatjuk a PS5 sebességét. A közlemény szerint itt egy teljes hosszúságú játékra kell számítanunk, tehát nem egy Miles Morales vagy Uncharted Lost Legacy féle „tartalmasabb DLC-t”. A gonosz Dr. Nefarious egy olyan eszközt tud használni, amellyel el tud érni alternatív univerzumokat. Mindig azokat keresi, ahol legtöbb esélye van egy esetleges győzelemre.

Ebben a nagy harcban Ratchet és Clank messze kerülnek egymástól, ahogy próbálják újra megtalálni a másikat belefutnak a Lombax ellenállás harcosaiba is. Sok ismerős helyszín is fel lesz vonultatva, de kisebb-nagyobb csavarral így sokszor rá sem ismerhetünk majd. Nem szükséges hozzá az előző játékok ismerete, hiszen egy teljesen új történetet mesél majd el. 

A bemutatással megnyílt az előrendelés lehetősége is. Elérhető lesz egy Digital Deluxe és egy Standard változat is, természetesen az előbbi számos előnnyel fogja kecsegtetni a vásárlóit. Többek között öt szett páncélt is kaphatunk majd ehhez a változathoz. Az alkotás tehát PS5-ön fogja majd tiszteletét tenni júniusban.

Total
2
Shares
Previous Article
HBO Max

Az HBO Max nemzetközi indulására júniusban kerül sor, de van egy rossz hírünk

Next Article
Az Igazság Ligája

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája új teaser előzetesben egy pillanatra feltűnik Superman is fekete jelmezben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!