Végre mozgás közben láthatjuk a Left 4 Dead szellemi örökösét

A Turtle Rock Studios úgy néz ki, nem tért nagyon el eddigi sikerei receptjétől.

Sokan emlékezhettek még a Turtle Rock Studios zombis túlélő horror szériájára, amely két részt élt meg. A Left 4 Dead nem volt hibátlan, azonban egészen jó többszemélyes mókát nyújtott az ember számára. Természetesen játszhattuk egymagunk is, azonban úgy elveszett a varázsa.

Sajnos a második rész után el kellett búcsúznunk tőle, ugyan DLC-k még érkeztek hozzá, azonban a harmadik rész már egészen régen várat magára. Az idei The Game Awards-on sem konkrétan a szériához kaptunk egy új morzsát, hanem annak a spirituális örökösét mutatták meg számunkra, először a tavalyi bejelentése óta.

A Back 4 Blood nagyon hajaz a Left 4 Dead játékokra, ami nem is csoda, hiszen ugyanaz a stúdió csinálja, akik az eredeti alkotásért voltak felelősek. Amíg a négy bátor túlélő küzdi át magát a zombik hordáin, addig a számítógép által irányított „AI rendező” reagál a történésekre valós időben. Ebben azonban már testre is szabhatjuk a karaktereket és egyfajta fejlődési rendszer is adva van számunkra.

A túlélők sem egyszerű, ágról szakadt menekültek, hanem profi élőhalott ölő brigád, akik nem félnek semmitől. A zárt alfa teszt jelenleg is tart, egy-két szerencsés már rá is tehette a kezét és belemélyedhetett pár pályán keresztül. Ezt csodálhatjuk meg a most közzétett videóban. A játék, ha minden jól megy 2021. június 22-én jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Total
191
Shares
Previous Article
Boba Fett

Elhunyt Jeremy Bulloch, az eredeti Boba Fett

Next Article
Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown lesz a Russo testvérek új filmjének, az Elektronikus államnak a főszereplője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!