Újabb játékmenetet osztottak meg a tavasz egyik sikervárományosából

A Returnal mindenképpen a tavasz legegyedibb játékai között kerül majd megemlítésére a látottak alapján.

A Sony szeretné jól meghúzni a jövő évet és megdobni a már így is (egyenlőre) kiszolgálhatatlan keresletet az új konzoljuk iránt. Az egyik legnagyobb ütőkártyát a kezeikben az exkluzív játék felhozataluk között kell keresni, ugyanis ezek a first-party címek egytől-egyig a szakma által elismertek és hihetetlenül kelendőek. Számtalan izgalmas epizódot fognak felvonultatni 2021-ben is, azonban az egyik legérdekesebb ezek közül a HouseMarque stúdió alkotása a Returnal.

A március 19-én érkező játék kizárólag PlayStation 5-ön lesz elérhető, így még a régebbi PS4 konzollal rendelkezőknek is be kell újítani egy next-gen gépre, ha szeretnék élvezni ezt az űr-kalandot. A történet szerint egy bolygóra fogunk lezuhanni, ahol ősi civilizáció nyomait kell majd megkeresnünk főhősünkkel.

Nem ilyen „egyszerű” azonban a helyzet, hiszen ezen a planétán a környezet állandóan változik körülöttünk, amely nagyban meg fogja majd növelni az újrajátszhatóság faktorát. Minden alkalommal más stratégiával kell majd közelíteni, hogy sikeresen tudjuk venni az adott feladatot.

Most ehhez az érdekes alkotáshoz láthatunk egy pár új jelenetet, amit a fejlesztők a HouseCast podcastjükben tettek közzé. Megtudhatjuk, hogy természetesen ez a játék is ki fogja használni a PS5 DualSense kontrollerének képességeit, így egészen egyedi érzéseket fognak tudni nekünk átadni a veszélyes és változó világból. Reméljük ismét egy nagyon minőségi művet fognak nekünk prezentálni ezzel az exkluzív tartalommal.

Total
3
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Patty Jenkins elárulta, hogy a Warner kérésére megváltoztatták a Wonder Woman befejezését

Next Article
Az ördögűző

Az ördögűző folytatásán dolgozik a Halloween rendezője, David Gordon Green

Related Posts