Ez tudhattuk meg a Resident Evil Village kapcsán

Rengeteg információt tudhattunk meg a játékról az esti Resident Evil Showcase keretein belül.

Először is rengeteg új kontentet láthattunk a Village-ből, amelyek elképesztően izgalmasan festenek. Ethan Winters kalandja közvetlen folytatása lesz a hetedik résznek, azonban ez alkalommal az elrabolt lányunk után kell majd kutatnunk. A játék producere a bemutató során hozzátette, hogy rengeteg új közelharci elemet is hozzáadtak, ami a harcrendszert fogja egy picit megreformálni. Nagy fókusz lesz majd a blokkoláson és az ellentámadáson.

Ebből következtethetően is, ez a felvonás valószínűleg jobban tele lesz harccal, mint az előző volt. A játékmenetből kiderül, hogy Ethan-nek rengeteg ellenséggel kell majd megküzdenie. Ráadásul ezek nagyobbak és erősebbek is, mint az eddigiek voltak. Változatos lesz a környezet, hiszen bejárhatjuk a kastélyt, ennek minden részével együtt, továbbá kalandozhatunk a mellette elterülő faluban is. A felszerelésünk helyes kezeléséhez segítségünkre lesz egy kereskedő, aki segít nekünk, ő ebben az alkotásban „A Herceg” néven fut majd.

Az elődjeinél sokkal több természetfeletti elemet fog tartalmazni az új felvonás. Az egyik legjobb rész most következik, hiszen már május 7-én a kezünkbe foghatjuk majd az alkotást, ráadásul a korábbi pletykákkal ellentétben érkezik majd jelenlegi generációs gépekre is. A PS5 tulajok már ki is próbálhatják a játékot, fontos azonban megjegyezni, hogy nem egy része a demo az alkotásnak, hanem egy teljesen új köntösben nézhetik meg első kézből a mű világát. Ez az elmondottak alapján a tavasz folyamán érkezni fog a többi platformra is.

Total
1
Shares
Previous Article
K-S2O

Alan Tudyk nem fog visszatérni K-2SO szerepében az Andor című Disney+ sorozatban

Next Article
Fekete Özvegy

Várhatóan még egyszer eltolják a Fekete Özvegy bemutatóját, mielőtt a Disney+ szolgáltatón landolna

Related Posts