Csak új generációra érkezik a Resident Evil Village?

Egy friss és azóta törölt poszt szerint nem érkezik majd a játék előző generációs gépekre.

Az esti bejelentések előtt úgy néz ki, az Xbox marketing osztályán egy kicsit hamarabb élesítettek egy posztot, mint azt szerették volna. Történt ugyanis, hogy a konzolgyártó hivatalos angol twitter oldalán megjelent egy bejegyzés, ami az új Resident Evil játékot népszerűsítette és itt csak a Series S/X platformokat emelték ki, mint eszközt amire megjelenik a játék. Ezt azóta már törölték, de sikerült megörökíteni.

Ha megnézzük a Microsoft hivatalos oldalán lévő leírást a játékról, ott is csak az új generáció gyermekeire listázza a művet, míg például a Far Cry 6 esetében külön ki van emelve, hogy érkezik Xbox One gépekre is. A Cyberpunk 2077 esete után nem lenne meglepő, ha egyre több fejlesztő dobná el a régebbi generációt és fejlesztene csak az erősebb szerkezetekre. A botrányt figyelembe véve, nagyon kevés kiadó kockáztatna meg újra egy ilyet.

Este 11 óra után valószínűleg többet fogunk tudni, ugyanis ekkor fog érkezni a Resident Evil online eseménye, amelyben egy csomó franchise-t érintő dologról beszélnek majd részletesebben. Itt láthatjuk majd először az új játék gameplay videóját, amely már csak magában megérné a figyelmet. Valószínűleg ha kihagynák a buliból a régebbi gépeket és nem lenne nagyon minuszos a buli, úgy egyfajta lavinát indítanának el és egyre több alkotás lenne elérhetetlen az Xbox One és PS4 konzolgeneráción.

Total
1
Shares
Previous Article

Ez lenne az Assassin's Creed elkövetkező menetrendje?

Next Article
Godzilla vs Kong

Vasárnap érkezik a Godzilla vs. Kong előzetese, amihez egy posztert is csatoltak most

Related Posts