Dzsungeltúra

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

A Disney tegnap jelentette be, ma pedig beúsztatta a Dzsungeltúra második előzetesét, ami a képsorok alapján őrült kalandnak ígérkezik.

A Disney tegnap jelentette be, ma pedig beúsztatta a Dzsungeltúra második előzetesét, ami a képsorok alapján őrült kalandnak ígérkezik.

Lehet, hogy Jack Sparrow kissé megfáradt a mozikban, de semmi baj, mert a Disney megoldást talált a kalózos, vadvízi kalandtörténet folytatására, amit ezúttal Dzsungeltúra néven fog bemutatni nyáron. A főszerepben ezúttal Dwayne Johnson és Emily Blunt párosa áll majd.

Maga a sztori nem lesz új-keletű, hiszen az alapot a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Ennek a kalandnak ízelítője már magyar szinkronnal is nézhető. A kaland középpontjában Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) kutató áll majd, aki Londonból az Amazon dzsungelébe utazik. Itt találkozik majd a szellemes Frank Wolff (Johnson) hajókapitánnyal, hogy a rozzant és rozsdás hajóval lehajózzanak a La Quila folyón.

A rendezői teendőket a krimithrillereket (Non-StopÉjszakai hajsza) és a cápás horrorokat (A zátony) szerető Jaume Collet-Serra direktorra bízták, miközben a hajóskapitány főszerepében Dwayne Johnson, aki Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji-filmek után harmadszor is dzsungelkalandra vállalkozik, a kalandkereső civil szerepében pedig Emily Blunt. A filmben feltűnik még továbbá Edgar Ramírez (Arany), Jack Whitehall, Jesse Plemons (Éjszakai játék), valamint Paul Giamatti is.

Dzsungeltúra országos bemutatója 2020. június 23-án lesz.

Total
3
Shares

Leave a Reply

Previous Article
James Bond

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Next Article
Horizon: Zero Dawn

Nyáron érkezik a Horizon: Zero Dawn PC-re

Related Posts