Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

A Disney tegnap jelentette be, ma pedig beúsztatta a Dzsungeltúra második előzetesét, ami a képsorok alapján őrült kalandnak ígérkezik.

A Disney tegnap jelentette be, ma pedig beúsztatta a Dzsungeltúra második előzetesét, ami a képsorok alapján őrült kalandnak ígérkezik.

Lehet, hogy Jack Sparrow kissé megfáradt a mozikban, de semmi baj, mert a Disney megoldást talált a kalózos, vadvízi kalandtörténet folytatására, amit ezúttal Dzsungeltúra néven fog bemutatni nyáron. A főszerepben ezúttal Dwayne Johnson és Emily Blunt párosa áll majd.

Maga a sztori nem lesz új-keletű, hiszen az alapot a Disneyland-i attrakció adta, ahol a vendégek csónakokra szállnak, útjuk során pedig veszélyes állatokkal találkoznak, míg el nem jutnak a kincsig. Ennek a kalandnak ízelítője már magyar szinkronnal is nézhető. A kaland középpontjában Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) kutató áll majd, aki Londonból az Amazon dzsungelébe utazik. Itt találkozik majd a szellemes Frank Wolff (Johnson) hajókapitánnyal, hogy a rozzant és rozsdás hajóval lehajózzanak a La Quila folyón.

A rendezői teendőket a krimithrillereket (Non-StopÉjszakai hajsza) és a cápás horrorokat (A zátony) szerető Jaume Collet-Serra direktorra bízták, miközben a hajóskapitány főszerepében Dwayne Johnson, aki Utazás a rejtélyes szigetre és a Jumanji-filmek után harmadszor is dzsungelkalandra vállalkozik, a kalandkereső civil szerepében pedig Emily Blunt. A filmben feltűnik még továbbá Edgar Ramírez (Arany), Jack Whitehall, Jesse Plemons (Éjszakai játék), valamint Paul Giamatti is.

Dzsungeltúra országos bemutatója 2020. június 23-án lesz.

Még több a témában...

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Kévés Bence Mihály

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat