Főoldal Filmek Tom Cruise egy száguldó vonat oldalán lóg a Mission: Impossible 7. forgatásán
Filmek

Tom Cruise egy száguldó vonat oldalán lóg a Mission: Impossible 7. forgatásán

Nem egy repülőgép, hanem egy vonat oldalába kapaszkodott bele.

330
Mission: Impossible
Forrás: Paramount Pictures

Chris McQuarrie rendező osztott meg egy fantasztikus felvételt, amelyen a főszereplőt alakító Tom Cruise egy vonat oldalán lóg a Mission: Impossible franchise hetedik rész forgatásán. És ez még semmi, ráadásként több sorozatot is kaptunk az Amerika Kapitány szerelmét alakító Hayley Atwellről is, aki szintén hajmeresztő mutatványra szánta el magát a vonaton.

Még mindig nem sikerült befejezni a várva-várt akciófilm forgatását. A pandémia miatt kénytelen volt leállítani a forgatást a Paramount Pictures, majd néhány hónappal később a protokollok betartása mellett újraindulhatott a munka. Tavaly nyáron Cruise még egy egész tengerjárót is kibérelt a stábnak, hogy zavartalanul menjen a munka. Azóta több felvételt is kaptunk, és még egy durva hangfelvétel is kiszivárgott. Cruise vulgáris kifejezések kíséretében ordibált a stáb több tagjával, amiért azok megszegték a szociális távolságtartás szabályait és gyülekeztek a forgatáson, ezzel pedig veszélyeztették a londoni forgatás további menetét.

Noha több forgatási képet és videót láttunk már a filmről, a cselekmény részleteit továbbra is szigorúan őrzi az IMF. Halálmegvető mutatványokból eddig sem volt hiány, láttuk, ahogy egy motorkerékpárral egy szakadékba hajtanak, egy mozgó vonat tetején is forgattak már, Róma utcáin látványos autós jelenetet rögzítettek, most pedig akció közben Ethan Huntot alakító Tom Cruise egy vonat oldalán lógott. Nyilvánvalóan a párhuzamot vonhatunk a franchise 1996-os első rész fináléjával, ahol Cruise hosszú perceket töltött egy száguldó vonaton.

A filmet idén ősszel szerették volna bemutatni, ám a Mission: Impossible 7. rész teljesen kikerült az idei naptárból. A filmet november 19-én szerették volna bemutatni, de csak 2022. május 27-én fogják. Véletlenül pont arra a Memorial Day ünnepi hosszú hétvégére került, amikor a franchise első, illetve második részét bemutatták 1996-ban és 2000-ben. A Mission: Impossible 7. így 2022-ről 2023. július 7-ére került.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.