Tom Cruise

Tom Cruise őrjöngött a Mission: Impossible 7 stábjával, amiért megszegték a COVID-protokollt Londonban

A színész nem viccel, mikor munka van. Szabályok szerint él.

Nyilvánosságra hoztak egy hangfelvételt, amin Tom Cruise hangot ad elégedetlenségének a Mission: Impossible 7. stábjával szemben, amiért azok megszegték az előírásokat Londonban, s ezzel veszélyeztették a forgatás menetét. A színész szó szerint ordibált és vulgáris kifejezéseket dobált a stábtagokhoz, hogy mekkora őrültséget követtek el, és nincs bocsánat tettükre, ha még egyszer ilyet követnek el, ki lesznek rúgva.

Olykor nem könnyű a sztárok élete sem, és ez hatványozottan igaz az idei évre. A bizonyítékok szerint Tom Cruise, a legnagyobb akciósztár is rendkívül frusztrált a kialakult helyzetre való tekintettel. A The Sun hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt a Mission: Impossible 7. londoni forgatásáról, amin az hallható, ahogy a színész kiabál társaival. Abszolút igaza volt a színésznek, amiért a stábból megsértették a szigorú előírásokat, s ezzel veszélyeztették a forgatás további menetét.

Mi vagyunk az aranystandard. Hollywoodban is miattunk tértek vissza a rajongók mozizni. Mert hisznek bennünk és abban, amit csinálunk. Esténként minden kiba**ott stúdióval beszélek telefonon, biztosító cégekkel, producerekkel, akik figyelnek minket és velünk csinálják a filmjeiket. Több ezer munkahelyet teremtettünk, ti s*ggfejek! Soha többé nem akarom meglátni, hogy ilyet tesztek! Soha!

Nincs bocsánat. Ezt mondjátok azoknak az embereknek, akik elveszítik otthonaikat, mert leáll az ipar. Nem fognak tudni ételt tenni az asztalra vagy fizetni gyerekeik iskoláztatását. Minden este ezzel alszom – a kibas**tt ipar jövője jár a fejemben! Szóval elnézést, de túl vagyok a bocsánatkéréseken. Elmondtam már, hogy most azt akarom [hogy betartsátok a szabályokat], és ha nem tetszik, ki vagytok rúgva. Nem fogjuk leállítani ennek a kiba**ott filmnek a forgatását még egyszer. Érthető volt?

Ha még egyszer meglátom, rohadtul véged lesz – és nektek – szóval a munkátokba fog kerülni, ha meglátom a forgatáson, te és te ki lesztek rúgva. Érthetően fogalmaztam? Érted, mit akarok?Tom Cruise

A színész joggal kelt ki magából, miután hatalmas erőfeszítés árán tudták csak folytatni a munkát, és ebben Tom Cruise is óriási szerepet játszott. A norvégiai forgatáson még egy tengerjárót is kibérelt, csakhogy semmi se akadályozza a munkát. A producereknek és Cruisenak köszönhetően a Mission: Impossible 7. stábja elsőként térhetett vissza forgatni a pandémia alatt az Egyesült Királyságba. Azóta már Olaszországban is jártak, de sok filmnél le kellett állítani a forgatást a biztonság miatt, s úgy tűnik, hogy Cruise nem szeretne kockáztatni többet.

A film 2021 augusztusi bemutatóját törölni kellett, így csak 2021. november 19-én kerül a mozikba a franchise hetedik lehetetlen küldetése.

Total
5
Shares
Previous Article
Űrlord

A Marvel legújabb képregénye megerősítette, hogy Űrlord biszexuális

Next Article
Wonder Woman 1984

Gal Gadot elárulta, hogy miért volt olyan megterhelő a Wonder Woman 1984 forgatása

Related Posts