Mission: Impossible 7.

Tom Cruise és Hayley Atwell sem pihent, Róma utcáin látványos autós jeleneteket forgatott a Mission: Impossible 7.-hez

Még mindig dolgoznak a lehetetlen küldetés következő részén.

Miközben a tengerentúlon Hálaadásnapját ünnepelték múlt héten, addig Tom Cruise és a Marvel-filmekből ismerős Hayley Atwell társaságában Róma belvárosában forgatták a közös filmjüket. Cruise és Atwell is a volán mögé pattant, s keményen dolgozott a Mission: Impossible franchise hetedik részén.

Egyszer már forgattak Olaszországban, azonban a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a munkát. Köszönhetően a protokollnak, nyár végén a stáb visszatérhetett a kényszerpihenőből, így Tom Cruise vezetésével ismét bekapcsolták a kamerákat. Cruise nagyon szeretné minél előbb befejezni a forgatást, ezért szeptember elején még egy tengerjáró hajót is kibérelt egymaga, csakhogy semmi se befolyásolja a forgatást. A norvégiai forgatások óta pedig megállás nélkül dolgoznak a következő két részen.

A franchise sztárja Tom Cruise, akit az elmúlt huszonnégy év során Ethan Hunt szerepében ismerhettünk meg, miközben Atwell titokzatos karakteréről semmit sem tudunk eddig. Az elmúlt időben több hajmeresztő mutatványról is láttunk képet, egy motorkerékpárral a mélybe ugrik, de láttuk, ahogy Atwell és a teljes stáb egy száguldó vonat tetején forgatottak, most pedig látványos autós jeleneteket rögzítettek Róma utcáin. Bár többször is láttuk már Atwellt, ugyanakkor nagy titkolózás övezi a karaktere kilétét, hogy ki lehet ez az új szereplő, akit már sokadszor látunk Cruise oldalán. Christopher McQuarrie rendező korábban Atwell karakterét úgy írta le, mint a természet pusztító erejét.

Cruise mellett már biztosan visszatér Rebecca Fegusson (Ilsa), Simon Pegg (Benji), új belépőként pedig a már említett Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whingham és az első részből visszatérő Henry Czerny. Arról még nem esett szó, hogy ki fogja alkotni Ethan Hunt csapatát a hetedik és nyolcadik részben, de több mint valószínű, hogy Benji és Ilsa mellett Ving Rhames (Luther Stickell), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) és talán még Maggie Q (Zhen Lei) is visszatér, lehet hogy nem egyszerre, de velük számolni lehet.

Ha valamivel még Tom Cruise sem bírt el, az a koronavírus-járvány, hiszen a film 2021 augusztusi bemutatóját törölni kellett, így csak 2021. november 19-én kerül a mozikba a franchise hetedik menete.

Total
59
Shares
Previous Article
Flash

A legendás színésznő visszatér [SPOILER] szerepében a The Flash-filmben?

Next Article
Ahsoka Tano

A The Mandalorian koncepciós tervezője elmagyarázta, miért kapott fontos változtatást Ahsoka Tano élőszereplős alakja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!