Mission: Impossible

Tom Cruise öngyilkos motoros mutatvánnyal tért vissza a Mission: Impossible 7. forgatására

Újra forog a Mission: Impossible 7.

Nem túlzás kijelenteni, hogy Tom Cruise az öngyilkos mutatványok nagy mestere, ahogy az a legújabb videójában is látszik. A Mission: Impossible 7. sztárja szó szerint őrült mutatványra szánta el magát. Egy sziklafalról a mélybe ugrik egy motorkerékpárral. Öngyilkos mutatvány, de már megszoktuk a színésztől, hogy szereti a veszélyeket és a kihívásokat, de a most napvilágot látott felvétel alighanem mindegyik közül a leghalálosabb és legőrültebb mutatványok közzé tartozik.

Miután tegnap Christopher McQuarrie rendező már tett utalást a hajmeresztő kaszkadőrmutatványra Twitteren, ma megérkezett a teljes videó, amiben Cruise szó szerint leveti magát egy sziklafalról, méghozzá motorkerékpárral.

Ahogy a fenti videóban látható, egy hatalmas rámpáról lehajt Tom Cruise, majd ezt követően ejtőernyőt bont és földre ereszkedik. A színész folyamatosan próbálja felülmúlni önmagát, mindig valami őrültségre szánja el magát. Kapaszkodott már egy Airbus A400M repülőgép oldalán felszállás közben, a franchise legutóbbi részében bokát tört, frontálisan karambolozott motorral és közel 7400 méteres magasságból ugrott ki egy repülőgépből. De emelni kell a téteket, ezt igazolja a legújabb forgatási videó is, arról már nem is beszélve, hogy elsőként fog sci-fit forgatni a világűrben a SpaceX és a NASA közbenjárásával.

Mission: Impossible 7. bemutatóját 2021. november 19-ére, míg a nyolcadik részt 2022. november 4-ére halasztotta a Paramount Pictures a járvány miatt.

Total
1
Shares
Previous Article
Mulan

A Mulan rendezője elmagyarázta, Mushu miért nem szerepelt az élőszereplős feldolgozásban

Next Article

TESZT: Jenny LeClue - Detectivu

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!