x
Close


Közelgő események

Filmek

Tom Cruise még egy tengerjárót is kibérelt 670 ezer dollárért, csakhogy haladjon a Mission: Impossible 7.

Tom Cruise előtt nem létezik lehetetlen küldetés.

Tom Cruise még egy tengerjárót is kibérelt 670 ezer dollárért, csakhogy haladjon a Mission: Impossible 7.
  • Publishedszeptember 2, 2020

Mint arról már mindenki értesült, tavasszal a Mission: Impossible 7. rész forgatását is le kellett állítani a koronavírus-járvány miatt. Tom Cruise és a stáb azonban mindent elkövet, hogy a lehető legkorábban folytatódjon a munka. A legfrissebb hírek szerint, a franchise főszereplőjét alakító Tom Cruise még egy tengerjáró hajót is képes volt 670 ezer dollárért kibérelni, csakhogy a munka zökkenőmentesen menjen. Tiszta őrült az ember, nem?

A Daily Mail értesülései szerint a színész annyira nem bízik a meghozott intézkedésekben, hogy még egy hajót is kibérelt a forgatásra. A lap úgy tudja, hogy a Hurtigruten névre keresztelt tengerjáró hajót vette kölcsönbe a norvégiai forgatás idejére, hogy a színészeket és a stábot megvédje a fertőzéstől. Nyilván, világszerte próbálják betartani az óvintézkedéseket, a Jurassic World: Világuralom is űrhajósi körülmények között zajlik, de Cruise még erre is rátett egy lapáttal. Gyakorlatilag a forgatásra kikölcsönzött egy luxushajót, hogy biztosítani tudja a személyzetnek a közösségi távolságtartást, és távol maradjanak mindenkitől.

És ez még nem minden! A legénység összes tagja minden nap átesik egy teszten is, ezzel is védve a személyzetet azoktól, akik esetleg megfertőződtek a napokban. Bár a legtöbb turistának megtiltják a beutazást, a Mission: Impossible 7. stábja külön engedélyt kapott, hogy Norvégiában forgathassanak.

Tom Cruise az utóbbi időben valamivel mindig a figyelem középpontjába kerül. Nyáron dobták be, hogy Elon Musk és a SpaceX magánvállalattal, Doug Liman rendezővel, illetve a NASA támogatásával akciófilmet készül forgatni a világűrben. Hasonló mutatványra eddig még nem volt példa. A filmet teljes egészében a Nemzetközi Űrállomáson forgatják. A színész nem bír leállni hajmeresztő mutatványai mellett. Múlt héten pedig egy másik mutatvánnyal hívta fel magára a figyelmet, amikor ellátogatott a Tenet londoni bemutatójára, természetesen szigorúan maszkban tette mindezt.

A Mission: Impossible 7. bemutatóját 2021. november 19-ére, míg a nyolcadik részt 2022. november 4-ére halasztotta a Paramount Pictures a járvány miatt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.