Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Visszatértek a filmek a mozikba.

Csaknem féléves kihagyást követően a mai nappal újra nagy, hollywoodi blockbustert mutatnak be a világ több országában, és mindezt a mozikban. Igen, a Warner Bros. és a Christopher Nolan nem az HBO Max streamingszolgáltatót választotta a Tenet bemutatására, hanem a mozikat. Egy olyan tervet dolgoztak ki, ami lehetővé tette, hogy a filmet szakaszosan, Európában és Ázsiában az amerikai kontinensnél előbb kerüljön moziba.

Tegnap megtartották a Tenet hazai sajtóbemutatóját, amiről már kritikánkat olvashatjátok az oldalon. A mai naptól pedig már ti is jegyet válthattok a filmre. És ha már képletesen is a mozik újra megnyitottak a rajongók előtt, akkor Tom Cruise is beugrott a vetítésre. A színész a Mission: Impossible 7-8. forgatása között ment el a legnagyobb londoni Odeon BFI IMAX moziba, hogy a lehető legnagyobb vásznon lássa az alkotást, ahogy azt kell. A színészt elkísérte Christopher McQuarrie rendező is.

A vetítés után Cruise elmondta a rajongóknak, hogy nagyon tetszett neki a film. Imádta. Mi kissé vegyes érzésekkel álltunk fel a filmről, de kétségtelen, hogy a film tetőtől-talpig egy Nolan alkotás. A Tenet képi és hangi világa gyönyörű lett, ugyanakkor hemzseg a hibáktól, ami eddig nem volt jellemző Nolan alkotásaira. Nem lett hibátlan a film, de nem is rossz. Csak pont az hiányzik belőle, amivel az Eredet, a Csillagok között vagy a Dunkirk kiugró alkotás lett.

Még több a témában...

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Kévés Bence Mihály

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise öngyilkos motoros mutatvánnyal tért vissza a Mission: Impossible 7. forgatására

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat