Főoldal Filmek Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap
Filmek

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Visszatértek a filmek a mozikba.

499
Tenet

Csaknem féléves kihagyást követően a mai nappal újra nagy, hollywoodi blockbustert mutatnak be a világ több országában, és mindezt a mozikban. Igen, a Warner Bros. és a Christopher Nolan nem az HBO Max streamingszolgáltatót választotta a Tenet bemutatására, hanem a mozikat. Egy olyan tervet dolgoztak ki, ami lehetővé tette, hogy a filmet szakaszosan, Európában és Ázsiában az amerikai kontinensnél előbb kerüljön moziba.

Tegnap megtartották a Tenet hazai sajtóbemutatóját, amiről már kritikánkat olvashatjátok az oldalon. A mai naptól pedig már ti is jegyet válthattok a filmre. És ha már képletesen is a mozik újra megnyitottak a rajongók előtt, akkor Tom Cruise is beugrott a vetítésre. A színész a Mission: Impossible 7-8. forgatása között ment el a legnagyobb londoni Odeon BFI IMAX moziba, hogy a lehető legnagyobb vásznon lássa az alkotást, ahogy azt kell. A színészt elkísérte Christopher McQuarrie rendező is.

A vetítés után Cruise elmondta a rajongóknak, hogy nagyon tetszett neki a film. Imádta. Mi kissé vegyes érzésekkel álltunk fel a filmről, de kétségtelen, hogy a film tetőtől-talpig egy Nolan alkotás. A Tenet képi és hangi világa gyönyörű lett, ugyanakkor hemzseg a hibáktól, ami eddig nem volt jellemző Nolan alkotásaira. Nem lett hibátlan a film, de nem is rossz. Csak pont az hiányzik belőle, amivel az Eredet, a Csillagok között vagy a Dunkirk kiugró alkotás lett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.