Tom Cruise Doug Liman

Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó filmjét a Universal Pictures fogja bemutatni

A Universal Pictures kész történelmet írni.

A legfrissebb hírek szerint a tárgyalások már a célegyesben járnak, hogy a Universal Pictures megkaparintsa Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó film jogait. Még tavasszal kaptuk fel fejünket a hírre, hogy Cruise és Elon Musk (valamint később a NASA is beszállt a buliba), egy olyan akciófilmet forgatnak, ami teljes egészében az űrben játszódik.

Most a Variety értesülései szerint a stúdió már az utolsó tollvonásokat húzza a szerződésen, és hamarosan hivatalosan is kimondható, hogy ők kapták a jogot, hogy történelmet írjanak Hollywoodban. Tom Cruisetól nem áll távol a hősködés, hiszen még a Mission: Impossible franchise forgatásain sem enged kaszkadőrt a jelenetek közelébe, szereti kézben tartani a dolgokat, s kockáztatni testi épségét. De legújabb projektje minden korábbi vállalkozásán túltesz.

Doug Liman és Tom Cruise az elmúlt években több alkalommal is dolgozott együtt, legutóbb éppen a Barry Seal: A beszállítón dolgoztak együtt, amit szintén a Universal mutatott be a mozikban. Liman a rendezői teendői mellett produceri feladatokat is ellát, valamint ő írja a szupertitkos projekt forgatókönyvét. A projektbe bevonták még a NASA és a SpaceX szakemberit is, hiszen a forgatásra a Nemzetközi Űrállomáson kerül majd sor, a stáb szállítását pedig Musk magáncége vállalta.

Még nem tudni, hogy mikor kerül sor a forgatásra, de pletykák szerint 2022-23 között a legvalószínűbb, hiszen még hátra vannak a Mission: Impossible 7-8. részek, amiket a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani. Megint csak szóbeszédre hagyatkozva állítjuk, hogy a film költségvetése nagyjából 200 millió dollár lesz.

Tom Cruise
Total
1
Shares
Previous Article
Tenet Wonder Woman 1984

A mozik előtt a Tenet nem kerül fel az HBO Maxra, miközben a Wonder Woman 1984 igen?

Next Article
Pókember: Idegenben

Nem sokkal, de ismét eltolták a Pókember: Idegenben folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!