Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó filmjét a Universal Pictures fogja bemutatni

A Universal Pictures kész történelmet írni.

A legfrissebb hírek szerint a tárgyalások már a célegyesben járnak, hogy a Universal Pictures megkaparintsa Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó film jogait. Még tavasszal kaptuk fel fejünket a hírre, hogy Cruise és Elon Musk (valamint később a NASA is beszállt a buliba), egy olyan akciófilmet forgatnak, ami teljes egészében az űrben játszódik.

Most a Variety értesülései szerint a stúdió már az utolsó tollvonásokat húzza a szerződésen, és hamarosan hivatalosan is kimondható, hogy ők kapták a jogot, hogy történelmet írjanak Hollywoodban. Tom Cruisetól nem áll távol a hősködés, hiszen még a Mission: Impossible franchise forgatásain sem enged kaszkadőrt a jelenetek közelébe, szereti kézben tartani a dolgokat, s kockáztatni testi épségét. De legújabb projektje minden korábbi vállalkozásán túltesz.

Doug Liman és Tom Cruise az elmúlt években több alkalommal is dolgozott együtt, legutóbb éppen a Barry Seal: A beszállítón dolgoztak együtt, amit szintén a Universal mutatott be a mozikban. Liman a rendezői teendői mellett produceri feladatokat is ellát, valamint ő írja a szupertitkos projekt forgatókönyvét. A projektbe bevonták még a NASA és a SpaceX szakemberit is, hiszen a forgatásra a Nemzetközi Űrállomáson kerül majd sor, a stáb szállítását pedig Musk magáncége vállalta.

Még nem tudni, hogy mikor kerül sor a forgatásra, de pletykák szerint 2022-23 között a legvalószínűbb, hiszen még hátra vannak a Mission: Impossible 7-8. részek, amiket a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani. Megint csak szóbeszédre hagyatkozva állítjuk, hogy a film költségvetése nagyjából 200 millió dollár lesz.

Tom Cruise

Még több a témában...

Tom Cruise öngyilkos motoros mutatvánnyal tért vissza a Mission: Impossible 7. forgatására

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise még egy tengerjárót is kibérelt 670 ezer dollárért, csakhogy haladjon a Mission: Impossible 7.

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat