x
Close


Közelgő események

Filmek

Újabb öngyilkos mutatvány a Mission: Impossible 7. forgatásán: Tom Cruise és Hayley Atwell egy mozgó vonat tetején

Száguldás és életveszély a forgatáson.

Újabb öngyilkos mutatvány a Mission: Impossible 7. forgatásán: Tom Cruise és Hayley Atwell egy mozgó vonat tetején
  • Publishedoktóber 5, 2020

Egy újabb forgatási videót kaptunk a Mission: Impossible 7. forgatásáról. Ezúttal a filmet fényképező Christopher McQuarrie rendezőt, Tom Cruiset és az újonnan csatlakozó Hayley Atwellt szúrták ki egy mozgó vonat tetején. Múltkor már megosztottunk egy öngyilkos mutatványról készült felvételt, de akadnak még itt hajmeresztő mutatványok. A mostani videót elnézve, a filmcímmel ellentétben a stáb előtt nem létezik lehetetlen küldetés, évről-évre emelik a tétet.

A stáb éppen Norvégiában forgatott, amikor néhány rajongó autójukból kiszúrta az éppen mellettük sebesen elszáguldó vonaton a főszereplőket. A rendező nagy nyugodtan felegyenesedve a vonat tetején álldogál, miközben Tom Cruise integet a rajongóknak. Miután megjelent a videó a közösségi médiában, Atwell saját oldalán azt is megosztotta, milyen kilátás nyílt a vonat tetejéről, majd később még a Paramount Pictures stúdió is büszkén osztotta tovább a jelenetet.

https://twitter.com/LaFamiliaFilm/status/1312846995963490305?s=20
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norway’s scale and beauty have left an indelible and defining imprint on our film and reminded us that anything is possible. On behalf of everyone working on @MissionImpossible, our sincerest thanks to The Norwegian Film Incentive, The Norwegian Railway Museum, the infinitely patient Strand and Rauma Municipalities, our endlessly enduring Norwegian crew, along with everyone who supported our filming here. And, of course… The Mountain. Most of all, we give thanks to the warm and welcoming people of Norway. Your kindness and consideration are nothing less than an inspiration. We’ll miss you dearly and look forward to seeing you again. Tusen hjertelig takk. Buckle up, Roma. Here we come… #MI7MI8 📷: @christophermcquarrie

Paramount Pictures (@paramountpics) által megosztott bejegyzés,

Semmit sem tudni a hetedik részről, de nyilvánvalóan valami őrült nagy dolog fog történni benne, hiszen már láttuk, hogy egy sziklafalról a mélybe ugrat egy motorral a főszereplő, most pedig a vonat tetején próbálják majd megmenteni a világot. A sztorit szigorú titoktartás előzi meg, de a képek és videók alapján az új rész emeli a tétet az eddig látottakhoz képest.

Cruise mellett már biztosan visszatér Rebecca Fegusson (Ilsa), Simon Pegg (Benji), új belépőként pedig a már említett Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whingham és az első részből visszatérő Henry Czerny. Arról még nem esett szó, hogy ki fogja alkotni Ethan Hunt csapatát a hetedik és nyolcadik részben, de több mint valószínű, hogy Benji és Ilsa mellett Ving Rhames (Luther Stickell), Jeremy Renner (William Brandt), Angela Bassett (Erica Sloane), Vanessa Kirby (White Widow), Paula Patton (Jane Carter) és talán még Maggie Q (Zhen Lei) is visszatér, lehet hogy nem egyszerre, de velük számolni lehet.

Ha valamivel még Tom Cruise sem bírt el, az a koronavírus-járvány, hiszen a film 2021 augusztusi bemutatóját törölni kellett, így csak 2021. november 19-én kerül a mozikba a franchise hetedik menete.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.