Hayley Atwell

Amerika Kapitány szerelme csatlakozott a Mission: Impossible 7. rész szereplőgárdájához

Christopher McQuarrie bejelentette, hogy Hayley Atweel is szerepelni fog Tom Cruise következő lehetetlen küldetésében

Christopher McQuarrie bejelentette, hogy Hayley Atweel is szerepelni fog Tom Cruise következő lehetetlen küldetésében.

A Marvel volt ügynöke most újra ügynök szerepében próbálja ki magát, ám ezúttal a Mission: Impossible franchise világában. A Bosszúállók: Végjátékból is ismert színésznő, Hayley Atweel is szerepelni fog Tom Cruise következő lehetetlen küldetésében, ami egyelőre csak Mission: Impossible 7. néven fut.

McQuarrie rendező az Instagram-oldalán tette mindezt, megosztva egy fotót a színésznőről és egy Impossible Mission Force (IMF)-es dokumentumról, azzal a felirattal, amit talán úgy lehet a legjobban fordítani, hogy „úgy döntött, hogy elfogadja”. Ezzel utalva arra, hogy egy új szereplőt fog játszani Tom Cruise mellett a legutóbb egekbe magasztalt franchise következő, hetedik részében.

Hayleyt legtöbben a Marvel Moziverzum Peggy Carter ügynökeként ismerik. A karakter először az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban tűnt fel, ahol már mindenki láthatta, hogy ő Steve Rodgers szíve hölgye. Majd Atwell újra eljátszotta a bátor ügynöknő szerepét az Amerika Kapitány: A tél katonájában, Amerika Kapitány: Polgárháborúban és a mindenki által nagyon várt lezárásban a Bosszúállók: Végjátékban, ahol a film végén egy nagyon érzelmes jelenetben zárják le a karakter történetét is. Ezen kívül készült a karakterről egy különálló sorozat, melyet itthon az azóta megszűnt FOX csatorna mutatott be a 18 epizódot megélt Carter ügynök címmel 2016-ban. A Disney+ nemrég bejelentett animációs sorozatában a What If…?-ben is ő játssza a karaktert, igaz most csak a hangját adja. Ebben a történetben megtudhatjuk, hogy mi lett volna, ha Carter ügynök Captain Britainként szuperhős ruhát ölt.

A Mission: Impossible franchise 7. és 8. részét egymás után forgatják, a rendező pedig továbbra is Christopher McQuarrie, akivel Tom Cruise már több filmet is forgatott. A 7. részben Tom mellett Rebecca Ferguson is visszatér a korábbi filmekből.

A Mission: Impossible 7. amerikai premierét 2021. július 23-ára tűzték ki.

Steve Rogers Peggy

Total
6
Shares
Previous Article
Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard rendezőként is kipróbálta magát Jon Favreau mellett a The Mandalorian forgatásán

Next Article
Vasember

A Russo testvérektől megtudtuk, hogy Robert Downey Jr. miért érdemelne Oscar-díjat Vasember alakításáért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!