Wide Screen
Image default
Filmek

Legkorábban ekkor folytatódhat a Mission: Impossible 7. forgatása

Tom Cruise filmjét is leállították a koronavírus-járvány miatt.

A Mission: Impossible 7. forgatását az elsők között kellett leállítani, miután a stáb éppen Velencében forgatott, amikor Európában kirobbant a világjárvány. A munkát hosszú hetekre beszüntették, majd márciusban megjelent néhány forgatási kép, amivel mindenkit becsaptak, azonban a film forgatása még mindig szünetel. Ez pedig a jövő nyárra kitűzött premierre is hatással van.

Simon Pegg a Variety cikkében arról beszélt, hogy várhatóan szeptemberben kezdődhet újra a forgatás, s kezdetben kültéri jelenetek filmezésére fognak fókuszálni, csak később merészkednek zárt és zsúfoltabb helyekre.

Kültéri dolgokkal folytatjuk a forgatást. Ez elég megvalósíthatónak tűnik, és nyilvánvalóan óvintézkedéseket vezetünk be a helyen.Simon Pegg

Még nincs konkrét terv arra, hogy miként fogják felvenni az olyan jeleneteket, amikben a szereplők közelebb állnak egymáshoz, átlépik azt a bizonyos közösségi távolságtartást, de Pegg véleménye szerint erre is meg fogják találni a legjobb módot.

Azok az emberek, akik bármilyen közel kerülnek a forgatáson, biztosítani kell, hogy biztonságban dolgozhassanak. Nem tudom, hogy mi van a teszteléssel, hogy működik, vagy hogy rendesen tesztelni fogják-e őket.

Néhány napja egy másik szomorú ténnyel is szembesülnünk kellett, hiszen a Mission: Impossible 7-8. elvesztette eredeti főgonoszát, akit Nicholas Hoult alakított volna, azonban a féléves csúszással ütemezési konfliktus alakult ki, ezért vissza kellett mondania a szerepet. Helyét Esai Morales vette át, aki leginkább a Gyilkos elmék és a DC Titánok című sorozatból lehet ismerős.    

Mission: Impossible

Még több a témában...

Tom Cruise öngyilkos motoros mutatvánnyal tért vissza a Mission: Impossible 7. forgatására

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise még egy tengerjárót is kibérelt 670 ezer dollárért, csakhogy haladjon a Mission: Impossible 7.

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise maszkot vett, s beült a Tenet londoni bemutatójára tegnap

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat