Főoldal Filmek Soha ne mondd, hogy soha! Daisy Ridley nem zár ki egy Star Wars visszatérést
Filmek

Soha ne mondd, hogy soha! Daisy Ridley nem zár ki egy Star Wars visszatérést

Rey még visszatérhet?

474
Star Wars: Az ébredő Erő

Daisy Ridley előtt nyitva maradt az ajtó a Star Wars: Skywalker kora végén, így a jövőben még visszatérhet Rey szerepében. Kezdve Az ébredő Erővel és a Skywalker korával bezárólag Rey fontos szerepet játszott a folytatástrilógiában, lényegében ő volt az új három rész főszereplője. Bár Ridley nem tervezi, hogy visszatér a Taika Waititi rendező filmjében, vagy egy másik Star Wars-filmben, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk még Reyt a jövőben.

A IX. rész bemutatója után elmesélte, hogy a premier után mennyire nehéz volt a január a negatív és sértő megjegyzések miatt, sokáig még munkát sem kapott a trilógia után. Ridley azonban nem adta fel, kitartott, és mindent beleadott, hogy mielőbb munkát kapjon. Legközelebb a Chaos Walking sci-fiben tűnik fel Tom Holland oldalán, ám egy a napokban megjelent pletyka szerint akár még a Pókverzumban is szerepet kaphat.

A GameSpot készített interjút a színésznővel, amiben Ridley úgy fogalmazott, hogy soha ne mondd, hogy soha. Vagyis nem zárja ki teljesen, hogy egyszer a jövőben még visszatér Rey szerepében.

Úgy értem, hogy soha ne mondd, hogy soha… Mindig nyitott vagyok egy visszatérésre. De szép az is, hogy ez a csodálatos, hatalmas univerzum megannyi sztorival bír, amelyeket még nem meséltek el. Azt hiszem, hogy rengeteg klassz dolgot kell elkészíteni mielőtt bármilyen lehetséges visszatérésről beszélnénk… A karakter visszatérése szempontjából azt gondolom, hogy egyelőre ennyi volt.

Daisy Ridley

Ezúttal sokkal optimistábban fogalmazott Ridley, mint korábban az amerikai IGN-nek adott interjúban. 2020 novemberében akkor úgy fogalmazott, hogy teljesen elégedett a befejezéssel, s azzal, ahogy lezárták Rey történetét, és ez volt a tökéletes befejezés karaktere számára. Hogy mit tartogat a jövő, nem tudni, de talán az egyik Disney+ sorozatban vagy egy új filmben még látjuk a jakkui roncsvadászt.   

Daisy Ridley
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...