Star Wars: Az ébredő Erő

Soha ne mondd, hogy soha! Daisy Ridley nem zár ki egy Star Wars visszatérést

Rey még visszatérhet?

Daisy Ridley előtt nyitva maradt az ajtó a Star Wars: Skywalker kora végén, így a jövőben még visszatérhet Rey szerepében. Kezdve Az ébredő Erővel és a Skywalker korával bezárólag Rey fontos szerepet játszott a folytatástrilógiában, lényegében ő volt az új három rész főszereplője. Bár Ridley nem tervezi, hogy visszatér a Taika Waititi rendező filmjében, vagy egy másik Star Wars-filmben, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk még Reyt a jövőben.

A IX. rész bemutatója után elmesélte, hogy a premier után mennyire nehéz volt a január a negatív és sértő megjegyzések miatt, sokáig még munkát sem kapott a trilógia után. Ridley azonban nem adta fel, kitartott, és mindent beleadott, hogy mielőbb munkát kapjon. Legközelebb a Chaos Walking sci-fiben tűnik fel Tom Holland oldalán, ám egy a napokban megjelent pletyka szerint akár még a Pókverzumban is szerepet kaphat.

A GameSpot készített interjút a színésznővel, amiben Ridley úgy fogalmazott, hogy soha ne mondd, hogy soha. Vagyis nem zárja ki teljesen, hogy egyszer a jövőben még visszatér Rey szerepében.

Úgy értem, hogy soha ne mondd, hogy soha… Mindig nyitott vagyok egy visszatérésre. De szép az is, hogy ez a csodálatos, hatalmas univerzum megannyi sztorival bír, amelyeket még nem meséltek el. Azt hiszem, hogy rengeteg klassz dolgot kell elkészíteni mielőtt bármilyen lehetséges visszatérésről beszélnénk… A karakter visszatérése szempontjából azt gondolom, hogy egyelőre ennyi volt.Daisy Ridley

Ezúttal sokkal optimistábban fogalmazott Ridley, mint korábban az amerikai IGN-nek adott interjúban. 2020 novemberében akkor úgy fogalmazott, hogy teljesen elégedett a befejezéssel, s azzal, ahogy lezárták Rey történetét, és ez volt a tökéletes befejezés karaktere számára. Hogy mit tartogat a jövő, nem tudni, de talán az egyik Disney+ sorozatban vagy egy új filmben még látjuk a jakkui roncsvadászt.   

Daisy Ridley
Total
2
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder felfedte, hogy Jokeren kívül ki lesz az a nagy vendégszereplő Az Igazság Ligájában

Next Article
A galaxis őrzői

James Gunn megerősítette, hogy mikor kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

Related Posts