Főoldal Filmek Daisy Ridley örömmel lenne Spider-Woman a Marvel és Sony kiterjesztett Pókverzumában
Filmek

Daisy Ridley örömmel lenne Spider-Woman a Marvel és Sony kiterjesztett Pókverzumában

A Star Wars csillaga szuperhősként is kipróbálná magát.

493
Daisy Ridley

A Star Wars-folytatástrilógiában Daisy Ridley formálta meg Reyt, a franchise új főszereplőjét. Az új trilógia nem úgy sült el, ahogy a Disney szerette volna, ami rányomta bélyegét a színésznő karrierjére is. A Star Wars: Skywalker kora bemutatója után Ridley elárulta, hogy nagyon nehéz, sokan támadták, és még azért is harcolnia kellett, hogy munkát kapjon.

Legközelebb Tom Holland oldalán tűnik fel a Chaos Walking című sci-fi adaptációban. Ugyanakkor a színésznő bevallotta, hogy nagyon szívesen beugrana egy másik nagy sikerű franchise egyik főszerepére, mondjuk például Spider-Woman szerepére. Közel egy éve számoltunk be arról, miszerint a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik. A hírt hallva a stúdió még azzal is húzta a rajongók idegét, hogy Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne Jessica Drew szerepére, majd nyár végén jött a hír, hogy Olivia Wilde egy cím nélküli Marvel-filmre írt alá. A stúdió nem jelölte meg, hogy melyik filmről van szó, de alighanem Spider-Woman önálló filmje lesz.

Daisy Ridley népszerű jelöltnek számít a rajongók körében, ami később egészen addig vezetett, hogy egyesek szerint tényleg versenyben van a szerepért. Néhány napja az USA Today szerzője, Sariah Wilson készített interjút a színésznővel. A Chaos Walking premierje előtt természetesen szóba került a Spider-Woman pletyka is. Úgy tűnik, hogy Ridley semmit se hallott a projektről, ennek ellenére nagyon szívesen beugrana a főszerepre, ha megkeresnék vele.

Édes istenem! Örömmel eljátszanám Spider-Womant. De ez inkább egy kiterjesztett Pókverzum dologhoz hasonlít?

Daisy Ridley

Ezután Ridley azt is elárulta riporternek, hogy imádta a Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs rajzfilmet, valamint a WandaVision-sorozatot is élvezi, szóval nem idegen számára a szuperhősök univerzuma, és szívesen csatlakozna. Arra a kérdésre, hogy szerepet kaphat-e egy új univerzumban, mint például a Spider-Woman-film, Ridley csak annyit felelt.

Ó, igen, biztosan!

A karakter sokak számára ismeretlen lehet, hiszen eddig filmben nem láttuk Spider-Womant. Egyedül a már említett animációs rajzfilmben, ahol Gwen Stacy változott át Spider-Womanné, a hangját pedig Hailee Steinfeldtől kölcsönözték. A stúdió már dolgozik a folytatáson, amit 2022-ben fognak bemutatni, és amire Steinfeld is visszatér. Ezenkívül pedig egy olyan filmen is dolgozik a stúdió, aminek középpontjában Spider-Gwen és Jessica Drew Spider-Woman verziója is feltűnik.

Daisy Ridleyvel legközelebb március 5-én találkozhatnak a rajongók, akkor fogják bemutatni a Chaos Walkinget.

Chaos Walking
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események