Wide Screen
Image default
Filmek

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik

Az előző hírt követően, melyben egy titokzatos 2021-es új Marvel-filmről olvashattunk, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy Spider-Woman spin-offon dolgozik.

Néhány órája jelentek meg az első hírek, hogy a Sony Pictures egy titokzatos második Marvel-filmen is dolgozik, amit a Pókember harmadik rész után fognak bemutatni. Nem sokkal a hír után a stúdió megerősítette a hírt, és elárulta, hogy 2021. október 8-án lesz látható a mozi, így marad a kérdés, hogy mi lehet ez. Most azonban egy pletyka azt állítja, hogy a szóban forgó projekt a Spider-Woman lesz, amiről többször is cikkeztek már.

Akárcsak más stúdiók esetében, a női karakterek elsőbbséget élveznek most a Sony Picturesnél is, hiszen a korábbi hírek szerint Madame Web, Fekete Macska, Silver Sable és Jackpot is olyan szereplők, akiket a jövőben filmvásznon szeretnének látni. Az első női szuperhős Spider-Woman lehet, hiszen ő egy olyan hős, akiről rengeteget olvashattak már a rajongók valamilyen formában. Jessica Drew lehet az a hős, akit megosztanak a Marvel Studios és a Sony Pictures között, mármint abban az értelemben, hogy míg előbbi egy titkos ügynökként használta a karaktert, addig a Sony Spider-Womanként használhatja képességeit. Hasonló a helyzet Quicksilverrrel is, hiszen mind a Marvel Studios, mind pedig a Fox bemutatta már a karaktert.

Hamarosan kiderül, hogy mit tervez a Sony Pictures, de nyáron a Morbius-film bemutatója után egy fokkal biztosan közelebb kerülünk ahhoz, hogy mit tervez a stúdió.

Még több a témában...

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon