Főoldal Filmek Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik
Filmek

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik

Az előző hírt követően, melyben egy titokzatos 2021-es új Marvel-filmről olvashattunk, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy Spider-Woman spin-offon dolgozik.

736
Spider-Woman

Az előző hírt követően, melyben egy titokzatos 2021-es új Marvel-filmről olvashattunk, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy Spider-Woman spin-offon dolgozik.

Néhány órája jelentek meg az első hírek, hogy a Sony Pictures egy titokzatos második Marvel-filmen is dolgozik, amit a Pókember harmadik rész után fognak bemutatni. Nem sokkal a hír után a stúdió megerősítette a hírt, és elárulta, hogy 2021. október 8-án lesz látható a mozi, így marad a kérdés, hogy mi lehet ez. Most azonban egy pletyka azt állítja, hogy a szóban forgó projekt a Spider-Woman lesz, amiről többször is cikkeztek már.

Akárcsak más stúdiók esetében, a női karakterek elsőbbséget élveznek most a Sony Picturesnél is, hiszen a korábbi hírek szerint Madame Web, Fekete Macska, Silver Sable és Jackpot is olyan szereplők, akiket a jövőben filmvásznon szeretnének látni. Az első női szuperhős Spider-Woman lehet, hiszen ő egy olyan hős, akiről rengeteget olvashattak már a rajongók valamilyen formában. Jessica Drew lehet az a hős, akit megosztanak a Marvel Studios és a Sony Pictures között, mármint abban az értelemben, hogy míg előbbi egy titkos ügynökként használta a karaktert, addig a Sony Spider-Womanként használhatja képességeit. Hasonló a helyzet Quicksilverrrel is, hiszen mind a Marvel Studios, mind pedig a Fox bemutatta már a karaktert.

Hamarosan kiderül, hogy mit tervez a Sony Pictures, de nyáron a Morbius-film bemutatója után egy fokkal biztosan közelebb kerülünk ahhoz, hogy mit tervez a stúdió.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...