Spider-Woman

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik

Az előző hírt követően, melyben egy titokzatos 2021-es új Marvel-filmről olvashattunk, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy Spider-Woman spin-offon dolgozik.

Az előző hírt követően, melyben egy titokzatos 2021-es új Marvel-filmről olvashattunk, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy Spider-Woman spin-offon dolgozik.

Néhány órája jelentek meg az első hírek, hogy a Sony Pictures egy titokzatos második Marvel-filmen is dolgozik, amit a Pókember harmadik rész után fognak bemutatni. Nem sokkal a hír után a stúdió megerősítette a hírt, és elárulta, hogy 2021. október 8-án lesz látható a mozi, így marad a kérdés, hogy mi lehet ez. Most azonban egy pletyka azt állítja, hogy a szóban forgó projekt a Spider-Woman lesz, amiről többször is cikkeztek már.

Akárcsak más stúdiók esetében, a női karakterek elsőbbséget élveznek most a Sony Picturesnél is, hiszen a korábbi hírek szerint Madame Web, Fekete Macska, Silver Sable és Jackpot is olyan szereplők, akiket a jövőben filmvásznon szeretnének látni. Az első női szuperhős Spider-Woman lehet, hiszen ő egy olyan hős, akiről rengeteget olvashattak már a rajongók valamilyen formában. Jessica Drew lehet az a hős, akit megosztanak a Marvel Studios és a Sony Pictures között, mármint abban az értelemben, hogy míg előbbi egy titkos ügynökként használta a karaktert, addig a Sony Spider-Womanként használhatja képességeit. Hasonló a helyzet Quicksilverrrel is, hiszen mind a Marvel Studios, mind pedig a Fox bemutatta már a karaktert.

Hamarosan kiderül, hogy mit tervez a Sony Pictures, de nyáron a Morbius-film bemutatója után egy fokkal biztosan közelebb kerülünk ahhoz, hogy mit tervez a stúdió.

Total
29
Shares
Previous Article

Az előrendelőknek már elstartolt a Dreams

Next Article

The Last of Us Part II híradó

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!