Főoldal Filmek Bővül a Pókember univerzum, hiszen a Sony Pictures egy titokzatos filmet jegyzett be 2021-ra
Filmek

Bővül a Pókember univerzum, hiszen a Sony Pictures egy titokzatos filmet jegyzett be 2021-ra

Azt már eddig is tudtuk, hogy a harmadik Pókember-filmet 2021-ben mutatják be, ám úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy másikat is bemutat jövőre.

778
Pókember
Forrás: Marvel Studios

Azt már eddig is tudtuk, hogy a harmadik Pókember-filmet 2021-ben mutatják be, ám úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy másikat is bemutat jövőre.

A kérdés csak az, hogy Tom Holland főszereplésében érkező harmadik Pókember-film mellett milyen másik képregényfilmmel készül a Sony Pictures jövőre, hiszen a legfrissebb értesülések szerint egy másodikat is bemutatnak, miután idén nyáron a Morbiust, majd valamikor ősszel a Venom 2. részét mutatják be a mozikban, 2021. július 16-án pedig a Pókember: Idegenben folytatását.

Nem sokkal korábban a stúdió megerősítette, hogy 2021. október 8-án valóban bemutat egy cím nélküli Marvel-filmet, de kötve hisszük, hogy ez a Venom új része lesz, bár a Sony Pictures még nem árulta el, hogy mikor mutatják be a második részt. A kérdés tehát az, hogy mi lehet ez a titokzatos projekt?

A Pókember: Irány a Pókverzum második része sem lehet, ugyanis azt 2022-ra jegyezték, így azonban két választásunk maradt: az egyik a Kraven a vadász és a Madame Web. Mindkét filmről hallottunk már híreket, legutóbb éppen a Kraven szereplőválogatásáról lehet olvasni. Végül is, még ha Peter Parkernek sikerül is tisztázni nevét, továbbra is Kraven célpontja lehet, és a Marvel Studios számos módot találhat arra, hogy kivezessek Pókembert a Marvel Moziverzumból, hiszen a Disney és a Sony Pictures csak egy filmre írt alá. Amennyiben Pókember valóban elhagyja a Marvelt, úgy a Sony előtt megnyílik a lehetőség, hogy saját univerzumát bővítse, így nem véletlen, hogy a titokzatos projektet a Pókember 3. után mutatják be.

Talán a Morbius előzetesben feltűnt Michael Keaton alakításában Keselyű már ezt készíti elő, és az évek óta pletykált Baljós Hatos formáció összeáll, hogy megnehezítsék a falmászó életét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.