Kraven

A vártnál előbb mutatkozhat be Kraven a vadász a Marvel Moziverzumban?

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy közelgő projektben szeretné bemutatni Kraven a vadászt a nagyképernyőn, amire már casting felhívást is kiírtak.

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy közelgő projektben szeretné bemutatni Kraven a vadászt a nagyképernyőn, amire már casting felhívást is kiírtak.

A Pókember 3. rendezője, Jon Watts egy interjúban már utalt Kravenre, amikor azt kérdezték tőle, hogy melyik gonosztevővel eresztené össze Tom Holland falmászóját a jövőben. Most azonban nagyon úgy fest, hogy a Sony Pictures is hasonló terveket szövöget, hiszen egy szereplőválogatásban Kraven a vadászra ráillő leírásról olvashatunk.

Egy időben még arról is lehetett olvasni, hogy Kraven szólófilmet kap majd, ám egy jó ideje nem hallani semmit erről a titokzatos projektről. A titokzatos tervről a The Illuminerdi osztott meg részletet a Sony Pictures egyik casting felhívásáról, ami egyértelműen azt sugallja, hogy a stúdió már keresi a színészt a szerepre.

Ez a leírás ráillik az orosz származású karakterre, aki emberfeletti erővel, sebességgel, kitartással agilitással és reflexekkel bír. A leírás pontosan így hangzik: Ez a mániákus nagyjátékos vadász arra törekszik, hogy legyőzze Pókembert, hogy bizonyítsa, ő a legnagyobb vadász a világon.

Nem derült ki, hogy még mindig egy önálló filmre, vagy a következő Pókember-filmre keresnek színészt, azonban az oldal úgy hiszi, hogy csak is Kravenről lehet szó. Egy elmélet szerint a könyörtelen vadász felbukkan majd New Yorkban, miután a falmászó megölte Mysteriót, ez pedig nyílt terepet jelent az új gonosztevő előtt. A következő Pókember-filmet nyáron kezdik forgatni.

Pókember
Total
10
Shares
Previous Article

Új videósorozatban mutatkozik be a Humankind világa

Next Article
Mátrix

Keanu Reeves karaktere, Neo elég csöves lett a Mátrix 4. forgatására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!