Wide Screen
Image default
Filmek

A vártnál előbb mutatkozhat be Kraven a vadász a Marvel Moziverzumban?

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy közelgő projektben szeretné bemutatni Kraven a vadászt a nagyképernyőn, amire már casting felhívást is kiírtak.

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy közelgő projektben szeretné bemutatni Kraven a vadászt a nagyképernyőn, amire már casting felhívást is kiírtak.

A Pókember 3. rendezője, Jon Watts egy interjúban már utalt Kravenre, amikor azt kérdezték tőle, hogy melyik gonosztevővel eresztené össze Tom Holland falmászóját a jövőben. Most azonban nagyon úgy fest, hogy a Sony Pictures is hasonló terveket szövöget, hiszen egy szereplőválogatásban Kraven a vadászra ráillő leírásról olvashatunk.

Egy időben még arról is lehetett olvasni, hogy Kraven szólófilmet kap majd, ám egy jó ideje nem hallani semmit erről a titokzatos projektről. A titokzatos tervről a The Illuminerdi osztott meg részletet a Sony Pictures egyik casting felhívásáról, ami egyértelműen azt sugallja, hogy a stúdió már keresi a színészt a szerepre.

Ez a leírás ráillik az orosz származású karakterre, aki emberfeletti erővel, sebességgel, kitartással agilitással és reflexekkel bír. A leírás pontosan így hangzik: Ez a mániákus nagyjátékos vadász arra törekszik, hogy legyőzze Pókembert, hogy bizonyítsa, ő a legnagyobb vadász a világon.

Nem derült ki, hogy még mindig egy önálló filmre, vagy a következő Pókember-filmre keresnek színészt, azonban az oldal úgy hiszi, hogy csak is Kravenről lehet szó. Egy elmélet szerint a könyörtelen vadász felbukkan majd New Yorkban, miután a falmászó megölte Mysteriót, ez pedig nyílt terepet jelent az új gonosztevő előtt. A következő Pókember-filmet nyáron kezdik forgatni.

Pókember

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat